Stiri de ultima ora

Nu mai e loc de speculaţii. Simona Halep s-a pozat alături de noul antrenor

Nu mai e loc de speculaţii. Simona Halep s-a pozat alături de noul antrenor
Sport
Simona Halep (27 de ani, locul 3 WTA) a ajuns la Miami, unde i s-a alăturat şi noul antrenor, Daniel Dobre. Înainte de turneul Premier Mandatory de la Miami, Halep, stafful său, dar şi Irina Begu, s-au fotografiat în vila pe care cele două jucătoare au închiriat-o pe durata turneului din Florida.

Pe lângă Daniel Dobre, care alăturat oficial echipei Halep, Simona îi mai are lângă ea pe Teo Cercel, Andrei Cristofor şi Vasile Antonescu. Pentru Simona Halep, Daniel Dobre va fi al doilea antrenor cu care lucrează, după despărţirea de Darren Cahill. Multiplu campion naţional în tinereţe, Daniel Dobre s-a şcolit în antrenorat în Germania, între 1994 şi 2000, perioadă pe care a petrecut-o la academia lui Gunther Bosch.

Mar 18, 2019 at 6:19pm PDT

Turneul de la Miami se desfăşoară în perioada 18 - 31 martie. Premiile totale se ridică la suma de 9.035.428 de dolari. Halep va intra în competiţie din turul secund.

Simona Halep se află pe aceeaşi jumătate de tablou cu deţinătoarea trofeului, Sloane Stephens, ca potenţială adversară în semifinale, însă americanca nu are un 2019 prea reuşit, având în vedere faptul că doar la Australian Open a legat victorii (ajungând până în optimi; bilanţul ei în sezon - 5 victorii, 5 înfrângeri). Pe jumătatea superioară, Naomi Osaka "a tras-o" pe reprezentanta Cehiei, Petra Kvitova (cap de serie 3), nipona de pe prima poziţie WTA având un start destul de lejer în turul doi, împotriva unei jucătoare din calificări.

Daniel Dobre

Irina Begu va fi protagonista unei confruntări cum nu ne-am fi dorit în primul tur, împotriva Biancăi Andreescu, . Din păcate, este al doilea turneu consecutiv pe care bucureşteanca în vârstă de 28 de ani îl deschide cu un duel împotriva canadiencei de origine română, la ora actuală cea mai în formă sportivă din WTA, cu 28 de victorii în sezon şi doar 3 înfrângeri.

Irina Begu are câte o victorie pe tabloul principal la ultimele două ediţii ale turneului de la Indian Wells.

Simona Halep debutează direct în turul secund la Miami, fie împotriva Johannei Larsson (Suedia, o sportivă cu clasament mai bun la dublu decât la simplu - acolo unde a 76-a în lume), fie a unei sportive venite din calificări. Primul cap de serie în calea Simonei ar putea fi Lesia Tsurenko (favorită 28) - o sportivă care, după două dueluri cu românca în dubla Doha-Dubai şi zero seturi câştigate, şi-ar fi dorit cu siguranţă să ajungă pe o altă secţiune de tablou.

Cel mai bun rezultat obţinut de Simona Halep la Miami: semifinale (2015, înfrângere în faţa Serenei Williams).

Rezultatul de care Simona Halep are nevoie pentru a avea o şansă de a redeveni lider mondial: finală.Jucătoarele care pot termina turneul de poziţia 1: Osaka, Kvitova, Halep, Kerber, Svitolina, Bertens, Pliskova.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus