Stiri de ultima ora

Norvegia - România 2-2, în preliminariile EURO 2020 | "Nu e normal. Nu intră şi nu iese nimeni!". Cosmin Contra s-a enervat după finalul partidei de la Oslo: ce a avut de împărţit cu nordicii

Norvegia - România 2-2, în preliminariile EURO 2020 | Nu e normal. Nu intră şi nu iese nimeni!. Cosmin Contra s-a enervat după finalul partidei de la Oslo: ce a avut de împărţit cu nordicii
Sport
România a reuşit să plece cu un punct de la Oslo, datorită lui Claudiu Keşeru, dar şi norocului. Tricolorii au egalat în prelungirile partidei, după ce mingea s-a lipit de piciorul drept al atacantului lui Ludogoreţ, iar acesta a finalizat cu stângul. 

În faţa jurnaliştilor români, Contra a recunoscut că e un rezultat norocos, iar la conferinţa de presă a fost enervat de junaliştii norvegieni. Doi dintre aceştia au intrat în sală după ce conferinţa începuse. 

Vizibi iritat de acest aspect, Contra i-a certat: ”Vă rog, ba intraţi, ba ieşiţi. Vă rog să staţi acolo, astfel ca nimeni să nu intre şi nimeni să nu iasă. Nu este normal. Aceasta nu este o conferinţă de presă, vă rog”, le-a transmis Contra, conform TelekomSport, fiind completat de ofiţerul de presă al FRF. 
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus