Stiri de ultima ora

Norvegia - România 2-2, în preliminariile EURO 2020 | Cosmin Contra, blocat la conferinţa de presă: "Să strig şi eu Hagi, Hagi acum? Ce să spun?"

Norvegia - România 2-2, în preliminariile EURO 2020 | Cosmin Contra, blocat la conferinţa de presă: Să strig şi eu Hagi, Hagi acum? Ce să spun?
Sport
România a reuşit să obţină un punct în deplasare împotriva uneia dintre contracandidatele la primele două locuri din grupa de calificare. Norvegia a condus cu 2-0 la Oslo, dar a avut un final de meci de coşmar. Claudiu Keşeru a reuşit să înscrie de două ori şi a păstrat vii speranţele României pentru EURO 2020.

Ianis Hagi, Alex Maxim şi George Ţucudean i-au înlocuit pe Gicu Grozav, George Puşcaş şi Nicolae Stanciu, iar jocul tricolorilor s-a îmbunătăţit semnificativ, iar ocaziile s-au transformat în cele două goluri ale lui Keşeru. 

Unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai meciului a fost Ianis Hagi, care a şi fost aplaudat la finalul partidei de numeroşii suporteri români prezenţi pe stadion. La conferinţa de presă, Cosmin Contra a avut o reacţie ciudată când i-a fost prezentat faptul că Ianis a fost aplaudat la scenă deschisă, dar a recunoscut că decarul Viitorul şi-a făcut treaba pe teren: "Şi eu ce vrei să-ţi răspund la asta? (n.r. - Ce părere aveţi?) Să strig şi eu Hagi, Hagi acum? Nu ştiu ce întrebare e asta. Păi ce să spun? Foarte bine. Este un jucător care creşte de la meci la meci şi e un jucător care, împreună cu Ţucudean şi cu Maxim, a adus acea schimbare de care aveam nevoie să întrăm din nou în joc", a fost reacţia selecţionerului, conform Telekom Sport, la conferinţa de presă. 
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus