Stiri de ultima ora

Nicolae Dică nu înţelege mutarea lui Teja: "Nu mi se pare normal, mă surprinde!" Explicaţia pentru alegerea care nu l-a convins pe "Nick"

Nicolae Dică nu înţelege mutarea lui Teja: Nu mi se pare normal, mă surprinde! Explicaţia pentru alegerea care nu l-a convins pe Nick
Sport
Planic e omul cu cele mai multe meciuri jucate în acest sezon la FCSB, dar evoluţia slabă de la Călăraşi (1-1 cu Dunărea ) l-a făcut să piardă locul de titular, Teja preferând cuplul Bălaşa - Lucian Filip. O idee cu care predecesorul său nu este de acord: "Nu mi se pare normal. Planic este un jucător care a jucat bine în majoritatea meciurilor din acest sezon. Doar dacă nu eşti pe teren nu faci greşeli. A avut ghinion că s-a văzut şi pe tabelă greşeala lui din meciul cu Dunărea Călăraşi.Mă surprinde formula asta. A fost decizia antrenorului să joace şi cu Hora. Nu ştim nici toate detaliile, poate Gnohere are ceva probleme. Mi se pare interesant. Sibiul e o echipă care se apără jos. Steaua trebuie să aducă mingi la margine, de acolo să vină cu centrări. Hora nu este un jucător la fel de bun în duelurile aeriene", a declarat Nicolae Dică, înaintea meciului FCSB - Hermannstadt , la Telekom Sport.Teja, mesaj puternic cu "ajutorul" lui PlanicTot înaintea partidei de pe Arena Naţională, Gigi Becali a fost cel care a dezvăluit că Mihai Teja l-a lăsat pe bancă pe Planic pentru a da un exemplu celorlalţi jucători din vestiar, dar şi că sârbul are şanse foarte mari să intre în repriza a doua, cel mai probabil în locul lui Mihai Pintilii: "Probabil că Teja are o strategie (n.r întrebat de absenţa lui Planic). Nu râdeţi! Teja mi-a zis că are filozofia asta: cine greşeşte, stă pe bancă. Planic o să joace cu siguranţă în repriza a doua, Teja mi-a zis că nu ştie cât poate Pintilii şi se gândeşte să joace cu Filip la închidere. Mi-a zis Mihai că vrea să-i motiveze, să ştie că cine greşeşte va plăti", a anunţat latifundiarul din Pipera. 

Articole similare :
comments powered by Disqus