Stiri de ultima ora

Neymar rămâne OUT pentru El Clasico! Federaţia Spaniolă de Fotbal a respins apelul Barcelonei pentru suspendarea brazilianului

Neymar rămâne OUT pentru El Clasico! Federaţia Spaniolă de Fotbal a respins apelul Barcelonei pentru suspendarea brazilianului
Sport
Barcelona a pierdut apelul întocmit ca urmare a suspendării de trei etape primită de Neymar, în meciul Barcelona - Malaga (0-2), din cauza căreia brazilianul nu poate juca în meciul cu Real Madrid, a anunţat Federaţia Spaniolă de Fotbal, conform AP.

Unul dintre componenţii tripletei MSN, fotbalistul de 25 de ani a văzut cartonaşul roşu în meciul cu Malaga pentru cumul de "galbene", iar, iniţial, suspendarea sa trebuia să fie de doar o etapă, pe care o ispăşea la meciul cu Real Sociedad (3-2). Neymar l-a aplaudat ironic pe arbitrul de rezervă în momentul ieşirii de pe teren, lucru care i-a atras o mărire a pedepsei, la trei etape de suspendare.

Oficialii catalani au făcut apel la decizia luată de Comisia de Disciplină a Federaţiei Spaniole de Fotbal, însă conducătorii forului fotbalistic iberic au anunţat, vineri, că acesta a fost respins. Astfel, brazilianul Neymar va rata episodul 174 din El Clasico, programat duminică, 23 aprilie, de la ora 21:45, pe Santiago Bernabeu, în etapa a 33-a din campionatul Spaniei. Pe lângă meciul cu Real Madrid, Neymar va rata şi partida cu Osasuna, programată pe 26 aprilie.

Înaintea meciului direct, Barcelona şi Real Madrid sunt vecine de clasament în La Liga. Formaţia luI Zinedine Zidane este lider, cu 75 de puncte, în timp ce catalanii se află pe locul secund, cu 72 de puncte. Real Madrid are şi un meci mai puţin disputat, restanţa cu Celta Vigo.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus