Stiri de ultima ora

Nedelcu i-a dat „verde” Gabrielei Amzaru

Nedelcu i-a dat „verde” Gabrielei Amzaru
Sport
Fotbalistul echipei patronate de Gigi Becali, Dragoș Nedelcu, a decis să facă o schimbare în viața personală și s-a despărțit de cântăreața Gabriela Amzaru, supranumită „Aza”.

Se pare că motivul rupturii a fost acela că Nedelcu n-a dorit să se afișeze în public cu Gabriela, lucru care nu a fost pe placul tinerei. Fotbalistul FCSB-ului i-a dat papucii artistei după câteva luni de relație. Mai mult, cei doi au decis să nu se mai urmărească pe paginile de socializare și să rupă orice legătură.

În vârstă de 20 de ani, Gabriela Amzaru este născută la Călărași și a fost semifinalistă la Vocea României în anul 2015. Acolo a fost remarcata de Adrian Sâna, care a luat-o sub „aripa” sa, iar din acel moment superba blondină a susținut sute de concerte în toată țara.

Aceasta este pasionată de fotbal și a mărturisit că merge des pe stadion: „Am fost la numeroase meciuri de fotbal, am văzut cum suporterii echipelor trăiau orice moment ca și cum ei erau pe teren și își susțineau echipa până la finalul celor 90 de minute”.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus