Stiri de ultima ora

Nebunie totală la Mondiale! Învinsă în prima zi la 23 de goluri diferenţă, Chile a câştigat azi la scor în faţa unei naţionale din Europa

Nebunie totală la Mondiale! Învinsă în prima zi la 23 de goluri diferenţă, Chile a câştigat azi la scor în faţa unei naţionale din Europa
Sport
Ziua a treia a Campionatului Mondial de handbal masculin a început cu o altă mare surpriză. Chile a învins Austria cu 32-24, într-un meci din Grupa C desfăşurat la Herning, la numai două zile după ce a pierdut cu Danemarca la o diferenţă de 23 de goluri, 16-39.

Un meci care nu spunea absolut nimic, Chile – Austria, a devenit brusc interesant după ce sud-americanii au preluat conducerea şi nu au lăsat garda jos pe parcurs. Echipa condusă de Matteo Garralda, fost antrenor la Ştiinţa Bacău, era o „candidată” pentru a ocupa ultimul loc la Campionatul Mondial, după ce în urmă cu 2 zile a fost călcată în picioare de Danemarca, înregistrând un record negativ, 14 goluri la rând încasate. Doar că Chile nu s-a împăcat deloc cu ruşinea din prima zi a competiţiei, iar în faţa Austriei a arătat că ştie să joace şi handbal.

De această dată, Austria a părut echipa care vine din lumea a treia, în timp ce Matteo Garralda a rămas şi el surprins de modul cum evoluează elevii lui. După un eşec la 23 de goluri cu Danemarca, Chile a ajuns să învingă la două zile distanţă la opt goluri diferenţă, cu 32-24, o altă naţională din Europa!

Într-un alt meci din Grupa A, Rusia s-a impus fără probleme în faţa selecţionatei Coreea cu 34-27.

Articole similare :
comments powered by Disqus