Stiri de ultima ora

Încă un fost fotbalist român ucis de COVID-19! Avea doar 49 de ani

Încă un fost fotbalist român ucis de COVID-19! Avea doar 49 de ani
Sport
Pandemia de COVID-19 continuă să facă victime și în lumea sportului, iar unul dintre foștii fotbaliști români a fost răpus de coronavirus.

Valentin Podean, fost jucător la Poli Timișoara în sezonul în care echipa a jucat împotriva lui Real Madrid, a murit. Potrivit sursei citate, Valentin Podean ar fi luat virusul de la una dintre asistentele din spitalul unde acesta făcea dializă.

El este al doilea fost jucător român răpus de COVID-19, după Avram Goia, cel care a decedat în Spania. Valentin Podean a evoluat pentru mai multe formații din Lugoj, însă a făcut parte din lotul echipei Poli Timișoara în sezonul în care aceasta a jucat împotriva lui Real Madrid, în 1992.

Avram Goia a decedat din cauza coronavirusului, în Spania

Avram Goia, fostul atacant al celor de la Olimpia Satu Mare, a decedat după ce a fost infectat cu coronavirus. Fostul fotbalist avea 61 de ani.

Olimpia a anunțat dispariția lui Goia prin intermediul unui comunicat. Acesta era stabilit din mai mulți ani în Spania, iar tot acolo a luat contact cu virusul care a ucis 32,137 de oameni.

”Cu surprindere și tristețe am aflat despre trecerea în neființă a fostului atacant al Olimpiei Satu Mare din perioada anilor 80, Avram Goia. Din informațiile pe care le avem, cauza decesului este virusul care ne ține în case, COVID-19.

Avram Goia a bifat șase prezențe în Divizia A (așa cum se numea atunci Liga 1) în ediția 1978-1979.

Goia, născut în 1959, era stabilit de mulți ani în Spania și acolo a contractat virusul care i-a adus sfârșitul.

Transmitem familiei îndoliate sincere condoleanțe din partea clubului și a suporterilor Olimpiei Satu Mare”, se arată pe  site-ul oficial al clubului .
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus