Stiri de ultima ora

Nadal mi-a spus ca a plans pentru mine cand am castigat Roland Garros | Federer si Nadal pun prietenia inaintea rivalitatii

Nadal mi-a spus ca a plans pentru mine cand am castigat Roland Garros  | Federer si Nadal pun prietenia inaintea rivalitatii
Sport
Rafael Nadal si Roger Federer au fost protagonistii unui eveniment grandios la Cape Town, unde au doborat recordul mondial al asistentei la un meci de tenis, adunand 51,954 de spectatori in tribunele stadionului din Cape Town. 

Cu ocazia acesti intalniri speciale, Rafael Nadal i-a facut o dezvaluire emotionanta lui Roger Federer, transmitandu-i ca s-a bucurat foarte mult pentru el atunci cand a castigat titlul la Roland Garros in 2009.

"Rafa este o persoana minunata, cu valori inalte si o familie mare. Familia mea si a lui sunt foarte respectate. Mi-a spus astazi ca a plans cand am castigat Roland Garros 2009, pentru ca a fost foarte fericit pentru mine", a declarat Roger Federer la Cape Town. 

Rafael Nadal este cel mai titrat tenismen din istoria Openului Francez, cu 12 titluri castigate, in vreme ce Roger Federer, cel mai titrat jucator din intreaga istorie a tenisului masculin are un singur trofeu adjudecat la Paris.

O situatie similara intre cei doi se regaseste in ceea ce priveste titlurile obtinute la Wimbledon, unde Roger si-a apropiat opt titluri, pe cand Rafa a triumfat in Regatul Unit doar de doua ori. 
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus