Stiri de ultima ora

Mourinho, atacat dur după ce s-a "războit" cu fanii lui Juventus: "I-aş fi dat un şut în fund!". Păreri împărţite legate de gestul "Specialului"

Mourinho, atacat dur după ce s-a războit cu fanii lui Juventus: I-aş fi dat un şut în fund!. Păreri împărţite legate de gestul Specialului
Sport
Stefano Tacconi, legendarul portar care a câştigat tot ce se poate în tricoul bianconerilor în anii 80 a decretat: "În locul lui Bonucci, i-aş fi dat un şut în fund". Pe aceeaşi lungime de undă s-a situat şi fostul mare fundaş Alessandro Birindelli. "E un om care are nevoie de ajutor", a spus omul care a luat trei titluri cu Juve. În schimb, poate cel mai important om din istoria recentă a "Bătrânei Doamne", Del Piero, nu consideră că portughezul a exagerat."Mou a răspuns la ofensele care i s-au adus cu sarcasm şi ironie", a fost opinia celui poreclit Pinturicchio. Manchester United a câştigat cu 2-1 meciul jucat împotriva lui Juventus, după ce "Bătrâna Doamnă" a condus cu 1-0, dar a fost întoarsă în ultimele minute. Fabio Capello, fost jucător şi antrenor la Juve, nu a fost nici el scandalizat de "prestaţia specială". "Gestul său nu a părut atât de vulgar", a spus marele antrenor.

Articole similare :
comments powered by Disqus