Stiri de ultima ora

Motivul pentru care Ianis Hagi a ales sa mearga la Genk! Nu l-a interesat asta! Gica Popescu a dezvaluit tot

Motivul pentru care Ianis Hagi a ales sa mearga la Genk!  Nu l-a interesat asta!  Gica Popescu a dezvaluit tot
Sport
Dupa ce sport.ro a anuntat in exlcusivitate ca Ianis Hagi va merge la Genk, Gica Hagi, Gica Popescu si George Ogararu au ajuns in Belgia pentru a perfecta transferul lui Ianis, iar Gica Popescu a dezvaluit motivul pentru care fiul "Regelui" a ales sa mearga acolo.

"E un proiect sportiv care lui Ianis i-a placut foarte mult. Ceea ce e de remarcat e ca Ianis nu s-a uitat niciodata la partea financiara si a dorit sa aleaga proiectul sportiv care sa-i ofere posibilitatea sa creasca in continuare. Trebuie clarificate anumite aspecte, vizita medicala a lui Ianis si dupa aceea sa se semneze documentele. 

Ianis e super motivat. A asteptat sa se termine aceasta perioada de vacanta. Il cunoasteti si ii place foarte, foarte mult sa se antreneze. Nu-i place sa stea in vacanta. A asteptat sa se finalizeze aceasta perioada. A fost o perioada grea si pentru Atatea cluburi interesate sa-l transfere pe Ianis. E bine ca s-a terminat aceasta telenovela. Ianis a ales clubul care considera ca poate sa-l ajute sa creasca in continuare ca sportiv", a declarat Gica Popescu pentru Telekomsport.
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus