Stiri de ultima ora

Motivul pentru care Florentin Pera a luat „foc” în finalul partidei SCM Rm. Vâlcea – CSM Bucureşti. „Merităm titlul de campioană, CSM Bucureşti nu ne-a bătut niciodată, golul din ultima secundă de la Vâlcea a fost marcat incorect”

Motivul pentru care Florentin Pera a luat „foc” în finalul partidei SCM Rm. Vâlcea – CSM Bucureşti. „Merităm titlul de campioană, CSM Bucureşti nu ne-a bătut niciodată, golul din ultima secundă de la Vâlcea a fost marcat incorect”
Sport
Finala Cupei României, CSM Bucureşti – SCM Rm. Vâlcea, decisă după prelungiri, scor 30-29, a avut multă tenisune. În finalul partidei, antrenorul Florentin Pera a explodat pe margine, cu greu fiind ţinut în frâu de jucătoare şi de oficialii echipei. Tehnicianul a reacţionat vehement după ce timpul de joc de pe tabela de marcaj s-a modificat de la 59:57 la 59:56.

„Îmi pare rău că am luat acea eliminare, este bine să se ştie, au fost trei secunde pe tabela de marcaj şi a fost dat cronometrul la patru secunde. Practic, CSM Bucureşti să aibă o secundă în plus pentru un eventual gol. În patru secunde au şi pasat, au făcut şi blocaj la poartă şi le-au mai dat şi aruncare de la 9 metri. Şi normal că am reacţionat. În acel moment am vizualizat şi acel gol primit incorect în ultima secundă, la meciul de pe teren propriu, în Liga Naţională. Dragana Cvijic a fost un metru şi jumătate în terenul nostru, în momentul în care Radicevic a aruncat la poartă. Acolo s-a lăsat golul aşa cum s-a lăsat, iar aici s-a mai dat şi o secundă în plus timp de joc pentru ca adversara să aibă timp pentru a înscrie.

Îmi pare rău pentru eliminare, la fel şi Ines Khouildi a primit 2 minute la un fault în atac al echipei CSM Bucureşti cât se poate de clar. Am luat două eliminări pe prelungiri, dar nu cred că am fost cu nimic mai prejos în teren”, a explicat antrenorul Florentin Pera.

Tehnicianul echipei SCM Rm. Vâlcea a evidenţiat că echipa lui a fost cel puţin egală cu CSM Bucureşti în acest sezon: „Dacă este să luăm în calcul faptul că adversara a marcat un gol incorect la Vâlcea în ultima secundă, Practic a fost un rezultat de egalitate şi atunci. În Supercupă a fost egalitate, apoi am câştigat noi după prelungiri, acum a fost rezultat de egalitate după 60 de minute, iar la ele acasă în campionat am obţinut victoria. Practic, dacă luăm în considerare că Radicevic nu a marcat un gol corect, CSM Bucureşti nu ne-a bătut niciodată în acest sezon. Asta este situaţia, trebuie să ştii să şi pierzi. Noi am încercat cu 30% din bugetul echipei CSM să ţinem piept şi cred că am făcut-o foarte bine în acest an. Consider că merităm cu prisosiţă titlul de campioană. Ele au câştigat şase puncte cu Buzău şi Vâlcea în ultima secundă. Dacă nu ar fi obţinut victoria într-una din cele două partide, campionatul era încheiat”.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus