Stiri de ultima ora

Moți, la un pas să provoace un RĂZBOI CIVIL în Levski-Ludogorets: Ultrașii gazdelor au sărit în teren să se răzbune pe fundașul român pentru gestul făcut la gol (VIDEO)

Moți, la un pas să provoace un RĂZBOI CIVIL în Levski-Ludogorets: Ultrașii gazdelor au sărit în teren să se răzbune pe fundașul român pentru gestul făcut la gol (VIDEO)
Sport
Cosmin Moți i-a scos din sărite pe ultrașii lui Levski Sofia, care au sărit în teren să se răzbune pe fotbalist, după ce fundașul român a sărbătorit golul marcat în minutul 80 printr-un gest provocator. Arbitrul a întrerupt partida, iar internaționalul nostru a văzut al doilea galben, fiind eliminat. Așadar, Ludogoreț a câștigat pe terenul lui Levski, scor 2-0, grație golurilor marcate de Claudiu Keșeru și Cosmin Moți. După trei etape din play-off bulgar, Ludogoreț are trei puncte avans față de ȚSKA Sofia, relatează gsp.ro.  Totuși, finalul partidei a fost unul de-a dreptul nebun. Cosmin Moți, 34 de ani, a marcat din penalty în minutul 80 și a sărbătorit în fața suporterilor adverși, iar peluza lui Levski a explodat pur și simplu. Fanii au sărit în teren, în căutare de răzbunare.

One Levski fan even tried to invade the pitch walking ON the stadium tunnel at the National Stadium in Sofia before the tunnel roof collapsed... pic.twitter.com/kzl4VdQ68C

— mshumanov (@shumansko) 14 aprilie 2019

Romanian defender Cosmin Moți sealed Ludogorets 2-0 win over Levski, converting a penalty. The way he celebrated in front of the Levski fans led to riots in the stands and some of them invaded the pitch. Play was stopped for a few minutes, with Moți getting a second yellow card pic.twitter.com/ovckKXJ8mo
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus