Stiri de ultima ora

Misiune dificilă pentru Mirel Rădoi. Cum arată programul naționalei României pentru 2020 |

Misiune dificilă pentru Mirel Rădoi. Cum arată programul naționalei României pentru 2020 |
Sport
Misiune dificilă pentru Mirel Rădoi. Cum arată programul naționalei României pentru 2020

Un articol de: Andrei Vlad - 17 Iun 2020, 22:01

Naționala de fotbal a României va avea un program extrem de aglomerat în perioada septembrie - noiembrie 2020. Meciurile din Nations League și barajul pentru Campionatul European vor reprezenta un adevărat maraton pentru trupa selecționerului Mirel Rădoi.

În toamnă, doar 3 luni de zile, naționala României ar putea disputa 8 meciuri. 

Programul naționalei de fotbal a României în această toamnă

4 septembrie: România - Irlanda de Nord (Nations League) 7 septembrie: Austria - România (Nations League) 8 octombrie: Islanda - România (baraj Nations League pentru EURO 2020 ) 11 octombrie: Norvegia - România (Nations League) 14 octombrie: România - Austria (Nations League) 12 noiembrie: Bulgaria sau Ungaria - România (baraj Nations League pentru EURO 2020 - dacă România trece de Islanda) 15 noiembrie: România - Norvegia (Nations League) 18 noiembrie: Irlanda de Nord - România (Nations League)

Pandemia de coronavirus a dat peste cap programul echipei naționale a României. Meciurile de baraj pentru EURO 2020 au fost programate inițial pentru luna martie. Au fost apoi amânate pentru luna iunie. 

Bucureștiul va găzdui 4 meciuri pentru Europeanul reprogramat pentru anul 2021. Pe Arena Națională, stadion construit în 2011, cu 55.000 de locuri, se vor juca 3 meciuri din grupele competiției și un meci de optime.

Baku, Bilbao, Copenhaga, Londra, Munchen, Budapesta, Roma, Amsterdam, Dublin și Sankt Petersburg sunt celelalte orașe gazdă ale competiției continentale. Stadionul Wembley din Londra va găzdui finala EURO 2020 , transformată în EURO 2021. 

Laurențiu Reghecampf s-a aflat printre numele potențialilor selecționeri, de-a lungul ultimilor ani. Antrenor în Emirate, Reghe crede că Rădoi ar trebui să abordeze meciul cu nordicii bazându-se pe cei mai în formă jucători. 

„Acum nu mai ai nicio analiză despre jucători după pauza asta. Eu zic că trebuie să joace cei mai în formă, nu cei mai tineri, să-l pui să joace cu tineretul acum e o nebunie!

De aia se numeşte naţională, corect e să aduci cei mai buni jucători indiferent de vârstă, chiar dacă va juca doar un meci" a declarat Laurențiu Reghecampf la Digi Sport.

Pentru meciul cu Islanda ar putea reveni în formula lui Mirel Rădoi și Vlad Chiricheș. Căpitanul României și-a revenit după accidentare și a reînceput în forță la Sassuolo. 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus