Stiri de ultima ora

Miriuţă, dribling elegant pe lângă întrebarea: "Rămâi la Hermannstadt?". Discursul antrenorului, după turul barajului pentru Liga 1

Miriuţă, dribling elegant pe lângă întrebarea: Rămâi la Hermannstadt?. Discursul antrenorului, după turul barajului pentru Liga 1
Sport
FC Hermannstadt a marcat două goluri în două minute. Petrişor Petrescu (min. 79) şi Tsomou (min. 81) au fost jucătorii care au punctat în poarta ardelenilor.

"Ştiam că va fi o partidă dificilă, nici noi, nici ei nu ne-am dorit să riscăm, pentru că un gol conta mult astăzi. Noi ne-am dorit să nu primi gol, ci să marcăm. Am început bine, a urmat o perioadă de dominare teritorială a lor, dar este o victorie meritată, să zic după aspectul jocului.

Este un meci câştigat de băieţi, ei joacă. Noi degeaba le arătăm, facem analiză, ei iau ultima decizie acolo în ultimii 20 de metri.

Este o victorie, dar mai avem un meci foarte greu miercuri. Ei nu mai au nimic de pierdut, noi trebuie să fim pregătiţi din toate punctele de vedere în faţa publicului fantastic pe care îl avem îl la Sibiu", a spus Vasile Miriuţă la microfonul Digi Sport, la finalul partidei.

Întrebat despre informaţia care a apărut în presă, că ar plecat de la FC Hermannstadt, antrenorul a spus:

"Nu Miriuţă este important, important este ca echipa să rămână în Divizia A, să îmi ating obiectivul pentru care am venit aici. Nu confirm nimic, decât după meciul de miercuri".

Miercuri, 12 iunie, FC Hermannstadt o aşteaptă acasă pe Universitatea Cluj pentru partida retur din barajul pentru menţinerea în Liga 1 Betano.

Universitatea Cluj - FC Hermannstadt, 0-2. Echipele de start:

Universitatea Cluj: Dur-Bozoanca - Al. Coman, I. Ursu, Andr. Cordos, Berci - Gab. Giurgiu, G. Florescu - Nic. Pirvulescu, Goga, Greu - Gavra.Antrenor: Bogdan Lobonţ

FC Hermannstadt: Cabuz - Al. Matel, Dandea, I. Stoica, D. Tatar - Dalbea, Dumitriu - P. Petrescu, Lendric, Sg. Popovici - Tsoumou.Antrenor: Vasile Miriuţă
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus