Stiri de ultima ora

Mirel Rădoi crede că Ianis Hagi are pe umeri presiunea importanţei tatălui său: „Îşi dă seama că nu are aceleaşi calităţi ca Gică Hagi”

Mirel Rădoi crede că Ianis Hagi are pe umeri presiunea importanţei tatălui său: „Îşi dă seama că nu are aceleaşi calităţi ca Gică Hagi”
Sport
Mirel Rădoi crede că Ianis Hagi vrea să arate că e la fel de important ca tatăl său

Ianis Hagi vrea să fie la fel de decisiv cum a fost tatăl său, crede Mirel Rădoi, iar din dorinţa de a face prea multe pe teren, tânărul jucător comite erori. Presiunea numelui „Hagi” nu mai este atât de mare pe umerii lui Ianis, însă fotbalistul lui Rangers se mai lasă copleşit uneori de acest lucru, este de părere selectionerul reprezentativei României. „Eu am discuţiile astea cu el şi mereu glumim împreună. I-am spus că s-a născut cu presiunea asta pentru că e băiatul lui Gică Hagi, te-ai născut cu ea. Deja şi-o poate controla, şi-a dat seama de ce se întâmplă cu numele de Hagi în România şi a perceput-o ca atare. Deja controlează lucrurile astea, dar, din păcate, de multe ori, vrea să demonstreze aproape la fiecare partidă presei, şi nu neapărat presei din România, că poate să fie la fel de decisiv ca tatăl lui. De multe ori, din dorinţa de a face cât mai multe lucruri, greşeşte. Îşi alege greşit zonele de teren. Nu poţi face lucrurile pe care le faci la 30 de metri de poarta adversă şi la 30 de metri de propria poartă”, a spus Mirel Rădoi, la Marius Tucă Show.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus