Stiri de ultima ora

Mircea Rednic ar fi dat afară un jucător pentru ca fiica lui să obţină un comision ”gras”. Detaliile unei afaceri ascunse la Dinamo

Mircea Rednic ar fi dat afară un jucător pentru ca fiica lui să obţină un comision ”gras”. Detaliile unei afaceri ascunse la Dinamo
Sport
Conflictul dintre Mircea Rednic şi Florin Prunea continuă în spaţiul public. Fostul portar acuză că antrenorul a apelat la o tactică specială, cu privire la cedarea lui Salomao, din care fiica sa a primit 100.000 de euro. Concret, Rednic ar fi renunţat gratis la fotbalist pe motiv că are un salariu mult prea mare şi oferă prea puţin echipei.

Ulterior, Salomao a prins un contract în afaraa României, iar Luana Rednic s-a ales cu această sumă. ”A luat 100.000 de euro la transferul lui Salomao. Să vă spun cum a fost. Luana a venit la club şi a spus că are ofertă de 500.000 de euro pentru el. După aceea a scăzut la 400.000, la 300.000 de euro. Oficial, clubul a primit o ofertă de 250.000 de euro pe care a refuzat-o. După trei săptămâni, Rednic a spus: Salomao nu e bun, are salariu 10.000 de euro, şi trebuie să-l dăm afară! . La o săptămână după asta, Salomao a semnat rezilierea contractului cu Dinamo .

Unde a plecat imediat după? La Luana Rednic acasă. Următoarea zi au plecat cu avionul amândoi în Arabia şi s-a transferat la Al Hazm. Clubul a refuzat oferta de 250.000 de mii de euro pentru că aşa a vrut Rednic. Păi, la vremea aia mişca ceva fără el şi fără fi-sa? Nu mişca nimic”, a declarat Florin Prunea la Digi Sport. În plus, fostul mare portar a continuat cu acuzaţii grave. A precizat că Mircea Rednic este vinovat şi de infarctul suferit de Eugen Neagoe şi că din cauza "Puriului" se putea ajunge la o adevărată tragedie:

”Această atmosferă este întreţinută de Mircea Rednic, merg până în pânzele albe ca să demonstrez asta. E de un cinism inimaginabil - cică s-a interesat de starea lui Neagoe. Trebuia să iasă primul şi să potolească spiritele”.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus