Stiri de ultima ora

Mircea Lucescu se află în discuţii avansate cu Beşiktaş. Doi jucători români s-ar afla pe lista lui "Il Luce"

Mircea Lucescu se află în discuţii avansate cu Beşiktaş. Doi jucători români s-ar afla pe lista lui Il Luce
Sport
Jurnaliştii turci anunţă revenirea lui Mircea Lucescu la Beşiktaş, după ultima etapă a campionatului, din acest week-end. Conform acestora, al doilea cel mai laureat antrenor din fotbal după Alex Ferguson, cu 32 de trofee obţinute, s-a înţeles deja cu şefii lui Beşiktaş pentru un contract pe doi ani, în valoare de două milioane de euro pe sezon.

Mai mult, presa din Turcia anunţă că Lucescu s-a decis şi asupra listei de transferuri, iar în capul listei sunt doi români. “Il Luce” ar vrea să rezolve din start problemele din flancurile defensivei, cu jucători din Liga 1, Adriano şi Gonul au ambii 34 de ani, iar antrenorul român le-a găsit înlocuitori.

Cristi Manea este alesul lui Lucescu pentru postul de fundaş dreapta, anunţă presa din Turcia. Jucătorului de 21 de ani îi expiră împrumutul de la Apollon Limassol, iar ciprioţii vor să-l vândă. Pentru postul de fundaş stânga, Lucescu s-a gândit la Nicuşor Bancu, pentru jucătorul Craiovei turcii fiind dispuşi să plătească 1,5 milioane de euro, anunţă jurnaliştii de la Istanbul.

”Vă spun eu că are echipă! Vrea să stea şi el mai liniştit, să nu-l zăpăcească lumea. Până când începe perioada de pregătire, în vară, mai e timp. Dacă nu v-a spus el, nu pot să vă spun nici eu. Cert e că are echipă. O să vedeţi. Nu ştiu (n.r întrebat dacă în Turcia). Staţi liniştiţi că are echipă. Nu duce lipsă de oferte”, a spus Dănuţ Lupu, la ProSport Live.

Antrenorul de 73 de ani a mai pregătit-o pe Beşiktaş, în perioada 2002-2004, atunci când a câştigat titlul, la finalul primului sezon. Ultima oară, Mircea Lucescu a antrenat selecţionata Turciei. Lucescu a fost instalat la conducerea primei reprezentative a Turciei în vara lui 2017 şi mai avea contract până în iunie 2019, dar bilanţul său (4 victorii, 6 remize şi 7 eşecuri) i-a determinat pe şefii federaţiei să-l demită. Antrenorul român a fost declarat principalul vinovat, inclusiv de către presa turcă, de eşecul din Liga Naţiunilor, competiţie în care naţională "ienicerilor" a retrogradat în Seria C.

Mircea Lucescu a câştigat 43 de trofee în cariera de antrenor, fiind cel mai titrat tehnician român:
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus