Stiri de ultima ora

Mike Tyson revine în ring. Cine va fi primul adversar al celebrului boxer |

Mike Tyson revine în ring. Cine va fi primul adversar al celebrului boxer |
Sport
La acel moment, Tyson a spus că ia în considerare întoarcerea în ring pentru unele lupte demonstrative pentru a strânge bani în scopuri de caritate.

De când Tyson a dat semne că se întoarcere, la boxerul cunoscut sub numele de „Iron Mike”, a fost provocat la meci .

Printre potenţialii săi adversari au fost menţionaţi doi rugbyşti care au cochetat cu boxul, campionul mondial neozeelandez Sonny Bill Williams, care a reuşit 7 victorii în tot atâtea meciuri în boxul profesionist, şi australianul Paul Gallen, care are un bilanţ de 9 victorii şi un egal în ring.

O confruntare mai probabilă ar fi cea cu fostul său mare rival Evander Holyfield cu care Tyson a avut câteva meciuri memorabile în cariera profesionistă, scrie The Guardian .

Dacă va reveni în ring, Tyson, care s-a retras după o înfrângere în faţa lui Kevin McBride în 2005, va călca pe urmele compatriotului său Floyd Mayweather Jr şi ale filipinezului Manny Pacquiao, care au renunţat la retragere pentru meciuri demonstrative.

Tyson a devenit cel mai tânăr campion mondial al greilor prin victoria reuşită în faţa lui Trevor Berbick, în 1986, la vârsta de 20 de ani, el încheindu-şi cariera cu 50 de victorii în 58 de meciuri profesioniste

Ce avere a strâns Mike Tyson din sport

Se estimează că Mike Tyson a acumulat peste 300 de milioane de dolari de-a lungul carierei sale de box, dar a sfârșit prin a pierde totul.

Forbes susține că câștigurile sale totale din carieră ar fi putut ajunge chiar la 685 de milioane de dolari.

Cu toate acestea, din 2020, valoarea netă a lui Tyson a fost estimată la doar 3 milioane de dolari, potrivit lui Wealthy Gorilla, citat de The Sun .

Acesta a cheltuit, potrivit sursei, totul pe bijuterii, prostituate, apartamente de lux şi maşini. La asta se adaugă problemele avute cu legea şi cheluieli uriaşe avute cu avocaţii.

În 2003, Tyson a fost forțat să-și declare falimentul, mass-media raportând la acea dată că avea o datorie în valoare de 23 de milioane de dolari.

Tyson recunoştea la ceva timp distanţă că se obişnuise să primească sume uriaşe constant încât nu era foarte atent la banii săi, iar persoanele din apropierea sa au profitat de asta.

Ulterior, acesta a jucat roluri minore într-o serie de filme. A avut chiar propria sa emisiune TV animată numită Mike Tyson Mysteries.

Recent el a produs un podcast numit Hotboxin with Mike Tyson , care este unul dintre cele mai populare podcast-uri legate de sportul de luptă.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus