Stiri de ultima ora

Mihaela Buzărnescu, anunţ în direct la TV: "Îmi doresc enorm să fiu în echipă, să particip, să aduc puncte". Cum a motivat înfrângerea cu Katerina Siniakova: "N-am mai simţit aşa ceva"

Mihaela Buzărnescu, anunţ în direct la TV: Îmi doresc enorm să fiu în echipă, să particip, să aduc puncte. Cum a motivat înfrângerea cu Katerina Siniakova: N-am mai simţit aşa ceva
Sport
"Noi, de pe margine, am simţit că avem şanse mari să câştigăm. De la 2-2 am crezut că ne putem califica. A fost o atmosferă incredibilă, nici nu se simţea galeria Cehiei, pentru că a noastră a fost foarte mare. Îi mulţumim domnului Boc, că a venit cu mulţi oameni din Cluj să ne susţină", a declarat numărul 29 mondial în proba de simplu, la Digi Sport. 

În primul meci de la Ostrava, Karolina Pliskova a învins-o pe Mihaela Buzărnescu, 6-1, 6-4, iar următorul meci jucat de „Miki” s-a terminat cu o înfrângere dezamăgitoare în faţa Katerinei Siniakova, scor 4-6, 2-6, în 86 de minute, iar semnele de întrebare au fost mari în privinţa a cine ar trebui să fie a doua rachetă a României.

Articole similare :
comments powered by Disqus