Stiri de ultima ora

Marius Şumudică revine puternic! Negociază cu o echipă de Europa League

Marius Şumudică revine puternic! Negociază cu o echipă de Europa League
Sport
Marius Şumudică (48 de ani) are şanse mari să revină în Turcia, în campionatul care i-a adus cele mai importante realizări, după experienţa de la Astra . Antrenorul a lăsat o impresie bună după la Kayserispor, iar acum are pe masă două oferte importante.

Presa din Turcia afirmă că Şumudică este dorit, mai nou, şi de Gazişehir Gaziantep, după ce iniţial s-a discutat despre interesul celor de la Malatyaspor. La prima vedere, ultima ofertă pare cea mai tentantă, ţinând cont de faptul că formaţia s-a calificat în următoare ediţie de Europa League . A câştigat play-off-ul de accedere, după ce le-a învins pe Osmanlispor şi Hatayspor.

Posibilitatea unei reveniri în Turcia era confirmată şi de Marius Şumudică. În urmă cu câteva zile, declara că va merge la Istanbul, unde va începe negocierile pentru preluarea unei echipe. ”Nu ascund că am discutat cu Dani Coman şi cu Ioan Niculae. Vom mai discuta probabil săptămâna viitoare. Dar cel mai plauzibil e să merg în Turcia, de unde sunt oferte tentante. Probabil voi merge la Istanbul să discut. Pentru linişte şi relaţii, Astra e cea mai ok pentru mine din Liga I. Dar aş vrea şi la Craiova , pentru felul meu de a fi, pentru suporteri, pentru atmosferă”.

Marius Şumudică a plecat din fotbalul românesc în urmă cu doi ani. Ultima formaţie pregătită a fost  Astra  Giurgiu, alături de care a câştigat un titlu (2016) şi o Cupă a Româniai (2017). A avut performanţe bune şi pe plan internaţional, în  Europa League . În România, Şumudică le-a mai pregătit, printre altele, pe Rapid,  FC Braşov ,  FC Vaslui  sau  U Cluj .
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus