Stiri de ultima ora

Marcelo a vorbit despre viitorul lui. Ce spune fundaşul Realului despre transferul la Juventus. "Am acelaşi entuziasm"

Marcelo a vorbit despre viitorul lui. Ce spune fundaşul Realului despre transferul la Juventus. "Am acelaşi entuziasm"
Sport
Fundaşul brazilian Marcelo (31 de ani) ameninţă rivalele nu numai din La Liga, ci şi din Europa. Real Madrid se află în plin stagiu de pregătire în Canada, iar planurile sunt mari pentru noul sezon, 2019 - 2020.

Deşi a fost dat ca plecat de pe Santiago Bernabeu, mai ales după ce gruparea "galatică" a semnat cu fundaşul Ferland Mendy (24 de ani), Marcelo a lăsat să se înţeleagă că va bifa şi al 14-lea sezon în tricoul madrilenilor. Presa internaţională a scris că Marcelo ar putea ajunge la Juventus, acolo unde a plecar şi fostul coleg şi prieten, Cristiano Ronaldo. 

"Muncim foarte mult, vrem să dăm tot ce avem mai bun, iar obiectivul nostru este să câştigăm totul", a spus apărătorul brazilian, potrivit Marca.

Referitor la viitorul lui, Marcelo a spus pentru Real Madrid TV: "Aşa cum am spus mereu, îmi îndeplinesc visul jucând pentru cel mai bun club din lume. Este al 14-lea sezon şi am acelaşi entuziasm pe care l-am avut în momentul în care am ajuns aici. Nu s-a schimbat niciodată".

Marcelo: "I always say that I’m living a dream to be playing for the best club in the world. It s my fourteenth season and I’ve got the same enthusiasm as when I arrived. That never changes". [RMTV] pic.twitter.com/tH80Ho6rFm

— Real Madrid Info (@RMadridInfo) July 14, 2019

Şi tehnicianul Zinedine Zidane are deplină încredere în fundaşul de 31 de ani, căruia i s-a oferit şi funcţia de mentor pentru jucătorii tineri.

"Voi încerca să îi ajut pe toţi şi în afara terenului. Este foarte important să îi ajuţi pe oamenii care sunt în jurul tău. Dacă mă întreabă, sunt aici să îi ajut, de asemenea sunt şi Sergio (Ramos), Karim (Benzema), Rapha (Varane) şi Nacho, toţi sunt aici de foarte mulţi ani", a mai spus Marcelo.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus