Stiri de ultima ora

MAN CITY - WATFORD, finala Cupei Angliei | Declaratia GENIALA a lui Guardiola inaintea meciului! Ce a spus despre performanta fara precedent a lui City

MAN CITY - WATFORD, finala Cupei Angliei | Declaratia GENIALA a lui Guardiola inaintea meciului! Ce a spus despre performanta fara precedent a lui City
Sport
Campioana Angliei, Manchester City, este in fata unui moment istoric. Echipa lui Pep Guardiola a castigat deja in acest sezon Cupa Ligii Angliei si Premier League, iar astazi o intalneste pe Watford in finala Cupei Angliei.

Intrebat despre oportunitatea de a castiga prima data tripla interna in istoria fotbalului englez, Guardiola a dat un raspuns fantastic: "Prima data in fotbalul masculin. Femeile au reusit" a spus Pep. Guardiola face referire la echipa feminina a celor de la Arsenal, cea care a castigat toate trofeele interne in 4 randuri, in 1993, in 2001, in 2007 si in 2009.

Guardiola considera ca Man City nu e apreciata

"Oamenilor nu le plac invingatorii. Aici, in Spania, in Italia, peste tot. Simtim ca oamenii nostri sunt fericiti cu ceea ce am realizat. O simtim pe strazi, din scrisorile primite. Sunt complet satisfacuti.

Liverpool n-a mai castigat de 29 de ani titlul, este normal ca oamenii sa astepte sa castige, in sfarsit. Daca Liverpool ar fi castigat Premier League ar fi fost o realizare incredibila . Cand City a castigat a fost ok, este o realizare . Cred ca am avut 2 sezoane incredibile, insa pentru a fi cel mai bun trebuie sa astepti ceva mai mult" a mai spus Guardiola.
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus