Stiri de ultima ora

Malta - România, în preliminariile EURO 2020 | Pierdere grea pentru Cosmin Contra! Un om de bază al echipei naţionale a fost trimis acasă

Malta - România, în preliminariile EURO 2020 | Pierdere grea pentru Cosmin Contra! Un om de bază al echipei naţionale a fost trimis acasă
Sport
Selecţionerul Cosmin Contra a anunţat că Romario Benzar nu va face parte din lotul României pentru meciul cu Malta, de luni, 9 iunie. Fundaşul celor de la FCSB a primit ”verde” de la staff-ul tehnic pentru a se întoarce în ţară.”Guriţă” a făcut anunţul la conferinţa de presă premergătoare meciului din Malta. Alexandru Chipciu va fi, cel mai probabil, titularizat pe postul de fundaş dreapta, aşa cum s-a întâmplat şi în Norvegia. Cristi Manea se mai număra printre ”favoriţii” lui Contra pentru acest post, dar campionul României cu CFR a plecat în Italia cu naţionala U21: ”Benzar a avut o problemă de familie. Suntem oameni, trebuie să înţelegem anumite situaţii şi e clar că această situaţie cerea plecarea jucătorului”, a spus Contra, la conferinţa de presă.

MALTA - ROMÂNIA, azi, 21:45, live pe ProTV şi liveblog pe www.prosport.roRomario Benzar nu a evoluat nici în partida cu Norvegia, de la Oslo, încheiată la egalitate, 2-2. În meciul cu Malta, Contra nu se poate baza nici pe serviciile lui Dragoş Grigore, suspendat datorită cartonaşelor galbene.

"Avem nevoie de prospeţime"

”Ceea ce încercăm să evităm este să nu se întâmple vreo surpriză. E clar că tratăm foarte serios acest meci cu Malta, chiar dacă venim după un rezultat pozitiv cu Norvegia, am reuşit să scoatem un egal preţios. Trebuie să tratăm foarte serios acest meci, orice meci este periculos dacă nu-l tratezi cu seriozitate. Vor fi anumite schimbări în echipă. La meciul cu Norvegia s-a depus un efort imens, avem nevoie de prospeţime”, a mai spus Cosmin Contra.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus