Stiri de ultima ora

Mai pleacă unul! Fotbalistul pe care Mircea Rednic îl place foarte mult, trimis să ajute o echipă de tradiţie

Mai pleacă unul! Fotbalistul pe care Mircea Rednic îl place foarte mult, trimis să ajute o echipă de tradiţie
Sport
Mircea Rednic (55 de ani) a reuşit să-l aducă la Dinamo pe Ivan Hladik (26 de ani), iar venirea unui nou stoper cu experienţă spulberă, practic, orice şansă pentru Marco Ehmann, fundaşul central de 18 ani în care "câinii" îşi pun mari speranţe. Pentru că există o concurenţă evidentă pe post, Ehmann e trimis să joace în Liga 2 , la Farul Constanţa.

Site-ul telekomsport.ro anunţă că viitorul lui Ehmann va fi legat, pe termen scurt, de echipa patronată de Ciprian Marica, Rednic dorind ca tânărul fundaş adus la Dinamo de Florin Bratu să meargă într-un mediu în care să prindă mai multe meciuri şi să capete o experienţă care să-l ajute, apoi, să se impună la Dinamo. Înainte să se înţeleagă cu Farul asupra împrumutului, Ehmann a mai fost dorit de Petrolul şi Universitatea Cluj .Marcho Ehmann (18 ani) a fost transferat la Dinamo la începutul lui 2018, în perioada în care Florin Bratu era antrenorul echipei din Ştefan cel Mare. Fundaşul care a făcut junioratul în Germania nu a apucat să debuteze pentru prima echipă a ”câinilor”, dar Rednic i-a remarcat potenţialul în timpul cantonamentului din Antalya: ”E un jucător pe care Mircea Rednic îl place foarte mult. A făcut antrenamente cu noi, a participat la acţiunile naţionalei U18, a jucat la Dinamo U19, dar a avut câteva probleme cu spatele la un moment dat. A fost în Germania la un tratament, e un jucător interesant, de perspectivă, pe care nea Mircea îl place foarte mult. A fost o problemă legată de acte la început. După ce s-a rezolvat, s-a antrenat cu noi, va merge în cantonament cu noi”, dezvăluia, de curând, Ionel Dănciulescu la Digi Sport.

SV Spaichingen Jugend, SSV Reutlingen 05 Jugend, Freiburg Jugend, Borussia Dortmund, Karlsruher U19 şi Dinamo sunt cluburile din CV-ul fundaşului pe care Bratu l-a antrenat atât în Ştefan cel Mare, cât şi la echipa naţionala U18.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus