Stiri de ultima ora

Lumea tenisului reacţionează la anunţul retragerii lui Andy Murray: "Mi s-a rupt inima", "Este o zi tristă pentru sport"

Lumea tenisului reacţionează la anunţul retragerii lui Andy Murray: Mi s-a rupt inima, Este o zi tristă pentru sport
Sport
"Andy, ştiu că de cele mai multe ori mă iei drept un joker (n. red - un bufon, un tip pus pe glume), dar, măcar de data asta fii atent la ce spun, prietene vechi. Vei rămâne întotdeauna o persoană care a influenţat lumea sportului în atât de multe feluri. Ştiu că nu ţi-ai dorit niciodată să ai o astfel de ieşire din scenă, dar ai avut o călătorie grozavă. De când am ajuns pe teren, m-ai luat imediat sub aripa ta şi până în ziua de azi ai fost sportivul pe care literalmente abia aşteptam să-l întâlnesc.

Eşti un jucător de tenis nebun, infinit mai bun decât mine, dar tot ce vreau să ştii este că azi nu e doar o zi tristă pentru tine şi echipa ta. Este o zi tristă pentru sport şi pentru toţi cei asupra cărora ai avut un impact.

Ce-mi rămâne, dragă prietene, sunt aceste poze care ar trebui să te facă să zâmbeşti şi să te gândeşti că am fost ca un frate mai mic pentru tine. Oricum, vreau să ştii şi sunt convins că ştii deja că toată lumea vrea să continui să lupţi şi să fii tu. Succes la Australian Open, te voi susţine!", a scris Nick Kyrgios pe Instagram.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus