Stiri de ultima ora

LPS Banatul a câştigat prima etapă a Cupei Hagi Danone. Copiii, premiaţi de Iosif Rotariu şi un jucător de la Juventus Torino

LPS Banatul a câştigat prima etapă a Cupei Hagi Danone. Copiii, premiaţi de Iosif Rotariu şi un jucător de la Juventus Torino
Sport
LPS Banatul a câştigat prima etapă zonală din cadrul celei de-a zecea ediţii a Cupei Hagi Danone şi va reprezenta Timişoara la turneul final de la Constanţa.

În finală, LPS Banatul s-a impus în faţa celor de la CNB Timişoara, scor 1-0. Pe treapta a treia a podiumului s-a aflat Şcoala Numărul 30 Timişoara. Darius Giurgiu (LPS Banatul) a fost golgheterul competiţiei, cu şase goluri, iar cel mai bun portar a fost desemnat Sebastian Negrişan (CNB Timişoara).

Copiii au fost premiaţi de fostul internaţional Iosif Rotariu (56 de ani) şi Răzvan Sava (16 ani), portar legitimat la Juventus Torino şi fost participant la Cupa Hagi Danone, în 2014.

În prima fază, Cupa Hagi Danone are şase etape zonale, la care participă echipele celor mai bune şcoli din regiune. După Timişoara, vor urma:

Turneul Final Cupa Hagi Danone se va desfăşura la Academia Hagi din Constanţa, în perioada 29 mai – 1 iunie. Pe lângă cele 6 echipe şcolare câştigătoare ale fazelor zonale, la turneul finalvor mai participa şase echipe de club. Câştigătoarea Turneului Final va fi desemnată campioană naţională, iar cei 12 copii campioni vor reprezenta România la DNC Spania, alături de deţinătoarea trofeului din 2018.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus