Stiri de ultima ora

Lora, în centrul atenţiei la super-show-ul de baschet Superbet 3x3 Challenge din ParkLake Shopping Center. Fetele din naţionala de 3x3 au început drumul către Tokyo!

Lora, în centrul atenţiei la super-show-ul de baschet Superbet 3x3 Challenge din ParkLake Shopping Center. Fetele din naţionala de 3x3 au început drumul către Tokyo!
Sport
Cântăreaţa Lora l-a asistat pe dunker-ul Italian Marco Favretto în timpul demonstraţiei de slam-dunk care a fost punctul culminant al turneului Superbet 3x3 Challenge, primul eveniment marca Sport Arena Streetball din 2019. Show-ul de baschet 3x3, disciplină olimpică începând cu Tokyo 2020, a marcat şi startul campaniei de calificare pentru echipa naţională de fete.

 Lora, alături de prietenul ei Ionuţ Ghenu şi de Speak au alcătuit echipa artiştilor în meciul celebrităţilor în care au încheiat la egalitat 8-8, cu echipa managerilor din care au făcut parte Virgil Stănescu, fostul fotbalist Vlad Munteanu şi Florin Jianu.

 Stănescu a avut emoţii atât pe teren, unde a jucat finala categoriei open, cedată în faţa sârspbilor de la Vrbas Avai, dar şi în afara terenului, ca cel mai înfocat fan. Fiul său, Remi, a devenit campion la categoria Baby, alături de coechipierii săi Petru Spârlac, Alex Popovici şi  Horia Daniş după o finală câştigată cu 7-5 în faţa celor de la Warriors Lynx.

 Ploaia a dat peste cap programul primelor două zile ale competiţiei, însă în ciuda vremii nefavorabile, fiecare moment prielnic a fost folosit de către pasionaţii de baschet pentru a încinge tradiţionalele miuţe pe terenurile instalate la ParkLake Shopping Center.

 Fetele din naţionala României de baschet 3x3, care la Superbet 3x3 Challenge şi-au început oficial drumul pentru calificarea la Jocurile Olimpice, s-au impus la categoria Open Feminin, evoluând pentru Ştiinţa Bucureşti.

 Sonia Ursu a fost desemnată cea mai bună jucătoare a competiţiei, în timp ce MVP-ul turneului masculin a fost sârbul Philip Simic. Ambii sportivi au fost premiaţi cu câte un ceas de către Tissot – official timekeeper al competiţiei.

Dacă italianul Favretto a impresionat prin tehnicitatea dunk-urilor sale, lituanianul Gediminas Zitlauskas a uluit asistenţa prin detenta sa impresionantă şi execuţii un grad ridicat de dificultate.

 Sâmbătă Junkyard şi Electric Brother au electrizat atmosfera cu cântecul “3x3” care a devenit sound-ul oficial al Sport Arena Streetball şi a fost lansată în premieră la eveniment.

 Trupa de majorete Dracula’s Girls din Târgovişte a aprins imaginaţia spectatorilor prin coregrafiile etalate pe terenul din ParkLake Shopping Center. Fetele lui Dracula şi-au băgat coada şi în maşina oficială a turneului, oferită de APAN Top Selection, care a fost umplută cu mingi de baschet.

 Peste 300 de participanţi s-au înscris pentru acest prim turneu marca Sport Arena Streetball al anului. Cele mai mari emoţii le-au trăit părinţii la finalele categoriilor de copii, toate încheiate cu victorii la limită. Guacamolii au învins cu 6-5 pe Lakers 3x3 la Mini băieţi iar Green Freaks a câştigat cu 10-8 în meciul cu Dragons.

 Copiii şcolii de dans Ana Dance, din ParkLake Shopping Center au completat perfect un week-end dedicat sportului urban, prin demonstraţiile de street-dance pe care le-au susţinut în cursul zilei de duminică.

 Concursul Superbet Lucky Shot i-a introdus pe spectatori în atmosfera evenimentului, aceştia având şansa să evolueze pe terenul central pentru un premiu în bani în valoare de 250 de lei.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus