Stiri de ultima ora

Lobonţ vrea mobilizare generală pentru retur, în meciul pentru Liga 1! "Pisica", discurs optimist după ce U Cluj a pierdut cu Hermannstadt: "Să aducă Cluj Arena la Sibiu!"

Lobonţ vrea mobilizare generală pentru retur, în meciul pentru Liga 1! Pisica, discurs optimist după ce U Cluj a pierdut cu Hermannstadt: Să aducă Cluj Arena la Sibiu!
Sport
Cu mai mulţi jucători cu experienţă în prima ligă în lot, Universitatea Cluj nu a reuşit promovarea directă în Liga 1 Betano, terminând sezonul pe locul de baraj. Echipa antrenată de Bogdan Lobonţ a pierdut primul meci cu Hermannstadt , scor 2-0, prin golurile marcate de Petrescu şi Tsoumou.Antrenorul clujenilor a recunoscut că există o diferenţă de ritm între meciurile din liga secundă şi partida cu Hermannstadt. Fostul portar nu este supărat pe evoluţia elevilor săi: ”Ăsta a fost rezultatul final, meciul ţine 180 de minute. Mai avem o repriză. Important este ca băieţii să se refacă după efortul extraordinar depus în această după-amiază. Trebuie să fim realişti, a fost alt ritm. Este o experienţă din care putem să avem de învăţat. Băieţii au dat maximum. Miercuri mergem şi jucăm şansa la sigur. Nu sunt supărat deloc, n-am de ce. Au dat ceea ce le-am cerut eu. Avem 3 zile la dispoziţie să ne refacem”, a spus Lobonţ, la finalul partidei.Lobonţ nu se teme de furia suporterilor clujeni, în cazul în care Universitatea nu va promova în prima ligă. Mai mult, acesta a făcut un apel către suporteri: ”Nu mă tem absolut deloc. Ceea ce le cer? Să aducă Cluj Arena la Sibiu”, a mai punctat ”Pisica”.Meciul retur dintre Hermannstadt şi Universitatea Cluj este programat miercuri, la ora 18:00, la Sibiu.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus