Stiri de ultima ora

LIVE TEXT | Un român s-a strecurat în "afacerea" asiaticilor. România luptă azi pentru medalie la Campionatul Mondial de tenis de masă, de la ora 19:00

LIVE TEXT | Un român s-a strecurat în afacerea asiaticilor. România luptă azi pentru medalie la Campionatul Mondial de tenis de masă, de la ora 19:00
Sport
De partea cealaltă a fileului vor sta suedezii Kristian Karlsson şi Mattias Flack, unul dintre cele mai valoroase duouri din Europa. Accederea în penultimul act al Mondialul dominat de sportivii asiatici echivalează cu medalia de bronz asigurată pentru tandemul româno-spaniol. Ovidiu Ionescu e ultimul tricolor din lotul lui Cristi Romanescu rămas în cursa pentru medalii la competiţia din Budapesta care se va încheia duminică. Sportivul din Buzău confirmă astfel forma excelentă pe care o traversează din 2018, an în care a devenit vicecampion european la simplu, la turneul din octombrie desfăşurat la Alicante. 

Ionescu şi Robles joacă împreună de peste un an. La Budapesta, în sferturi, aseară, jucătorul din Buzău şi colegul său spaniol au trecut, scor 4-1, de tanedemul Liam Pitchfod (MBR) / Joanthan Groth (DAN). Dacă intră în semifinale, Ionescu şi Robles vor juca mâine cu învingătorii partidei TImo Boll / Patrick Franziska (GER) / Tiago Apolonia / Joao Monteiro (POR). 

România a deplasat la Budapesta, la CM dedicat probelor de simplu, dublu şi dublu mixt, nouă sportivi: Eliza Samara, Dana Dodean Monteiro, Bernadette Szocs, Irina Ciobanu, Adina Diaconu, Ovidiu Ionescu, Hunor Szocs, Cristian Pletea şi Rareş Sipoş (antrenori coordonatori Viorel Filimon la feminin şi Andrei Filimon la masculin). Ionescu e ultima speranţă la o medalie a delegaţiei României.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus