Stiri de ultima ora

LIVE TEXT | Poli Iaşi - FC Hermannstadt, ora 15.30. Echipele de start! Anunţ de ultimă oră al preşedintelui Ambrosie şi cuvintele lui Stoican înaintea meciului esenţial de azi

LIVE TEXT | Poli Iaşi - FC Hermannstadt, ora 15.30. Echipele de start! Anunţ de ultimă oră al preşedintelui Ambrosie şi cuvintele lui Stoican înaintea meciului esenţial de azi
Sport
Hermannstadt: Căbuz - Serediuc, Mijuskovic, Dandea, Stoica, Tătar - Offenbacher, Antonov, Dumitriu - Lendric, Tsoumou

Rezerve: Niga, Măţel, Niţă, Abdurahimi, Jazvic, Blănaru, Sumănariu

Poli Iaşi îşi poate asigura în proporţie de sută la sută prezenţa în Liga I şi în sezonul viitor în cazul unui succes în meciul de pe teren propriu cu FC Hermannstadt, programat sâmbătă, cu începere de la ora 15.00, în cadrul etapei a 11-a din play-out. Antrenorul Flavius Stoican a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că elevii săi au un moral bun după ultimele rezultate pozitive şi speră să continue pe aceeaşi linie ascendentă.

”Ne aşteaptă o partidă dificilă, pe care trebuie să o câştigăm. Vrem să repetăm evoluţia din meciul cu Dunărea , când am câştigat sec. Ne dorim să mergem pe aceeaşi linie. Avem rezultate pozitive în ultima perioadă, care ne dau un moral bun. Este un meci ca o finală, pentru că dacă vom câştiga suntem matematic în Liga I. Dar noi vom continua să sperăm până în ultima etapă că putem urca în clasament. Trebuie să fim foarte atenţi, concentraţi, conectaţi, să facem şi spectacol dacă este cazul, dar în primul rând ne interesează victoria”, a declarat Flavius Stoican în cadrul unei conferinţe de presă.

Prezent şi el în faţa jurnaliştilor, Patrick Petre, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în meciul anterior de pe teren propriu, cu Dunărea Călăraşi, a declarat că o victorie în partida cu FC Hermannstadt le va aduce definitiv liniştea în clasament celor de la Poli Iaşi. ”Va fi un meci care ne poate aduce liniştea dacă batem. Dacă vom avea aceeaşi evoluţie din meciul cu Dunărea, sigur nu vom avea probleme. Important este să câştigăm acest meci, asta e cel mai important. Dacă voi şi marca, va fi un bonus pentru mine”, a declarat Patrick Petre.

Preşedintele Ambrosie a adăugat că le-a achitat jucătorilor un salariu restant, astfel încât restanţele salariale sunt acum de o singură lună. ”Bucuria mea este că am reuşit să le achităm un salariu jucătorilor, în ciuda faptului că am fost lăsaţi într-o gaură enormă de către fostul director general. Am avut o întâlnire la primărie cu domnul primar şi cu căpitanii echipei, iar mesajul transmis de primar este unul optimist. Ne-a anunţat că va face tot posibilul să susţină echipa şi că va căuta solţii pentru a fi finanţată şi echipa de seniori, nu doar cea de juniori”, a conchis Ambrosie.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus