Stiri de ultima ora

LIVE TEXT | Poli Iaşi - Dunărea Călăraşi, de la 18:00. Dan Alexa poate scăpa din zona roşie, Stoican vrea să pună capăt seriei negre de pe teren propriu

LIVE TEXT | Poli Iaşi - Dunărea Călăraşi, de la 18:00. Dan Alexa poate scăpa din zona roşie, Stoican vrea să pună capăt seriei negre de pe teren propriu
Sport
Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti). Asistenţi: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ) şi Valentin Avram (Bucureşti). Rezervă: Adrian Cojocaru (Galaţi)

Antrenorul Flavius Stoican a admis că în cazul unui succes echipa sa şi-ar asigura într-o mare măsură liniştea pentru ultima parte a campionatului. ”Ne aşteaptă o partidă dificilă, pe care trebuie să o câştigăm. Chiar dacă ei vin după o victorie în faţa celor de la Dinamo , jucăm pe teren propriu şi trebuie să facem totul pentru a lua cele trei puncte. Dacă vom câştiga acest meci, ne vom asigura într-o mare proporţie o linişte pentru partidele viitoare. Sper ca jucătorii să fie conştienţi de importanţa acestui meci”, a declarat Flavius Stoican.

Întrebat cum comentează afirmaţia primarului Mihai Chirica legată de o posibilă schimbare a sa din funcţie, Stoican a precizat că este mulţumit de munca pe care a depus-o în Copou şi că fiecare este liber să-şi exprime o opinie: ”Fiecare om are o opinie, dar eu sunt mulţumit de ceea ce am realizat la această echipă. Indiferent de problemele pe care le-am avut, am luptat până în ultima etapă pentru un loc în play-off. Am suferit în play-out, pentru că nu este uşor să-i faci pe jucători să înţeleagă că a început un alt campionat. Eu am avut o discuţie cu preşedintele şi cu membrii Comitetului Director, care mi-au dat asigurări că voi continua. Mi s-a părut exagerat ce s-a scris înainte de meciul de la Voluntari. Mai avem 3 săptămâni, apoi vom trage linie. Este important ca acest club să continue pe aceeaşi linie, cu gânduri mari de performanţă, dar să vedem şi cu ce ajutăm acest club, pentru că are nevoie de susţinere financiară din toate părţile”.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus