Stiri de ultima ora

LIVE TEXT | Hermannstadt - Concordia Chiajna, de la 15:30. Meci pe viaţă şi pe moarte la Sibiu. Echipa lui Miriuţă revine acasă! Antrenorul a transmis un mesaj ferm: "N-am nicio problemă dacă mă înjuraţi. Puteţi să o faceţi şi în germană"

LIVE TEXT | Hermannstadt - Concordia Chiajna, de la 15:30. Meci pe viaţă şi pe moarte la Sibiu. Echipa lui Miriuţă revine acasă! Antrenorul a transmis un mesaj ferm: N-am nicio problemă dacă mă înjuraţi. Puteţi să o faceţi şi în germană
Sport
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei). Asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti) şi Ciprian Danşa (Satu Mare). Rezervă: Florin Mazilu (Satu Mare)

Hermannstadt şi Concordia Chiajna se înfruntă într-un meci crucial din subsolul clasamentului. Va fi de asemenea prima partidă a echipei antrenate de Vasile Miriuţă pe teren propriu. De la promovarea în Liga 1 Betano, finalista Cupei din sezonul trecut a jucat la Târgu Mureş, Cluj-Napoca şi Piteşti, dar acum revine într-un final acasă. Partida se va disputa aşadar pe Stadionul "Municipal" din Sibiu.

Revenirea la Sibiu îl încântă pe Miriuţă: "Momentul mult aşteptat a sosit, jucăm acasă. Ne-am dorit cu toţii ca acest lucru să se întâmple. Se întâmplă mâine! Mai bine mai târziu decât niciodată. Mi-a lăsat un gust amar, săptămâna trecută, meciul de la Mediaş. Normal că am fost supăraţi, atât eu, cât şi băieţii, pentru acea înfrângere. Ştim cu toţii că nimeni nu-şi doreşte să piardă. Ne-au lăsat un gust amar acei suporteri care au început să înjure jucătorii la 2-0 şi după partidă. Mi-a lăsat un gust amar, în primul rând, pentru că acei jucători pe care-i antrenez, ştim cu toţii în ce condiţii, dar nu mai contează, nu mai vreau să revin asupra problemelor care au fost. Aceşti jucători, Dâlbea, Petrescu, Tătar, Pîrvulescu, Stoica, Blănaru, Dumitriu au dus echipa asta din Divizia C în Divizia A.

Mâine (n.r sâmbătă) puteţi să-i vedeţi pe viu în Divizia A. De asta Sibiul are o echipă în Divizia A, pentru că băieţii ăştia au luat-o din Divizia C şi au dus-o în Divizia A. Încurajaţi-i pe băieţii ăştia, au nevoie de voi, fiţi al 12-lea jucător pentru aceşti băieţi formidabili pe care-i antrenez, pentru că e o minune că echipa asta mai speră să rămână în Divizia A, la ce-a fost tot anul aici. Vreţi să mă înjuraţi pe mine, cum m-aţi înjurat şi mi-aţi cerut demisia? N-am nicio problemă! Puteţi să mi-o cereţi în româneşte, pentru că vorbesc bine româneşte, şi în germană, pentru că aveţi mulţi saşi aici, în Sibiu. Dacă vreţi, vă învăţ şi în ungureşte cum se înjură de mamă. Înjuraţi-mă pe mine, încurajaţi-i pe băieţi. Băieţii ăştia sunt din Sibiu şi merită mai mult respect. Fiţi alături de ei!", a spus Miriuţă, la conferinţa de presă premergătoare partidei, citat de Ora de Sibiu .

Înaintea jocului de la Sibiu, Hermannstadt şi Concordia Chiajna se află pe locurile retrogradabile. Sibienii au 19 puncte, iar ilfovenii 16. Hermannstadt n-a câştigat niciun joc în playoff, în timp ce Chiajna are un singur succes, acel 3-0 cu Dunărea Călăraşi. Echipa lui Dan Alexa se află pe loc de baraj, cu 21 de puncte, iar în această etapă va juca la Iaşi .
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus