Stiri de ultima ora

LIVE TEXT | FC Voluntari - Viitorul, ora 17:30. Bergodi debutează pe banca ilfovenilor. Hagi: "Ne va fi greu, italienii ştiu să se organizeze bine"

LIVE TEXT | FC Voluntari - Viitorul, ora 17:30. Bergodi debutează pe banca ilfovenilor. Hagi: Ne va fi greu, italienii ştiu să se organizeze bine
Sport
FC Voluntari: Vâtcă - Hodorogea, I. Balaur, Armaş, Bucurică - I. Gheorghe, Laïdouni, Răuţă, Căpăţână - Malfleury, Gadze.

Viitorul: Cojocaru - Boboc, Ţâru, Mladen, De Nooijer - Artean, T. Băluţă, Vână - I. Hagi, Drăguş, Măţan.

A doua confruntare a zilei de duminică, 25 noiembrie, din etapa cu numărul 16 a Ligii I Betano se va desfăşura la Voluntari. Începând cu ora 17:30, Viitorul lui Hagi se va reîntâlni cu echipa ilfoveană, pe care în meciul tur a învins-o la Ovidiu cu 2-0. Voluntari are un nou antrenor pe banca tehnică, italianul Cristiano Bergodi a fost adus pentru a salva echipa de la retrogradare. 

Voluntari a fost constantă în acest sezon. Nu s-a despărţit de ultimul loc al clasamentului. După 15 etape a adunat doar 8 puncte, dintre care a înregistrat o singură victorie (4-0 în faţa Concordie Chiajna), cinci remize şi nouă eşecuri.

De cealaltă parte, gruparea din Constanţa este pe loc de playoff, pe poziţia a patra, cu 26 de puncte. Viitorul are moral bun, în această pauză competiţională a disputat un amical cu echipa campioană a Bulgariei, Ludogoreţ, formaţie pe care a învins-o cu 2-0. În campionat nu a mai pierdut de o lună, iar băieţii lui Hagi sunt hotărâţi să nu lase puncte la Voluntari.

"Suntem pregătiţi să temrinăm aşa cum trebuie această lună, cu meciuri importante, grele, unde trebuie să facem puncte. Muncim pentru lucrul acesta, trebuie să ne adaptăm la program, la timp, la temperatură. Avem nevoie de puncte, trebuie să obţinem cât mai multe. Sunt încrezător că lucrurile vor merge bine.

Voluntari este o echipă care de la meci la meci a crescut. A arătat în fiecare meci mai bine, totdeauna foarte greu la ei acasă să câştigi. Au schimbat antrenorul, au adus un antrenor foarte experimentat şi e clar că disciplina, organizarea vor fi la un standard foarte ridicat. Ştiu că ne va fi foarte greu pentru că italienii ştiu să se organizeze bine, să producă fotbal şi ştiu să atace, tactică multă.

Important este noi să fim noi, să ne facem jocul, să ştim să ne impunem, să dictăm ritmul şi intensitatea jocului şi să încercăm să câştigăm", a spus Gică Hagi înaintea partidei cu Voluntari.

"Noi avem nevoie neapărat, urgent, de a lua puncte şi vedem ce se întâmplă. Nu avem echipă cu lot de ultimul loc în Liga 1 din România", a spus şi antrenorul ilfovenilor, Cristiano Bergodi.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus