Stiri de ultima ora

LIVE TEXT | FC Voluntari - Concordia Chiajna, de la ora 21:00. "Derby della Ilfovina" găseşte ambele echipe în situaţii dificile. Echipele de start

LIVE TEXT | FC Voluntari - Concordia Chiajna, de la ora 21:00. Derby della Ilfovina găseşte ambele echipe în situaţii dificile. Echipele de start
Sport
Cu cinci runde înainte de încheierea sezonului din play-out-ul Ligii I Betano, FC Voluntari ocupă locul 11, cu 23 de puncte, la egalitate cu FC Hermannstadt , care se află pe poziţie de baraj. Formaţia lui Cristiano Bergodi a început bine play-out-ul, cu trei victorii consecutive, însă rezultatele ulterioare au lăsat de dorit, iar echipa are emoţii cu privire la evitarea retrogradării.

De partea cealaltă, Concordia Chiajna pare deja condamnată la fotbal în Liga 2 din sezonul următor. Trupa lui Adrian Falub a obţinut o singură victorie în cele nou meciuri din play-out, înregistrând patru remize şi patru eşecuri. Chiajna e ultima, cu doar 16 puncte, la şapte lungimi de locul de baraj.

În acest sezon, cele două formaţii din Ilfov s-au mai întâlnit de trei ori, iar de fiecare dată a avut câştig de cauză FC Voluntari, care s-a impus cu 4-0, 3-1, respectiv 2-1.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus