Stiri de ultima ora

LIVE TEXT | Dunărea Călăraşi - FC Botoşani, 18:15. Liviu Ciobotariu: ”Vrem să câştigăm cele 3 puncte”. Echipele probabile

LIVE TEXT | Dunărea Călăraşi - FC Botoşani, 18:15. Liviu Ciobotariu: ”Vrem să câştigăm cele 3 puncte”. Echipele probabile
Sport
Dunărea: Straton – Gligorov, Dobrosavlevici, Luchin, Mendy – Ammari, Simion, Henderson, Benzar – Iancu, Souda

Botoşani: Fraisl – Miron, Piţian, Burcă – Patache, Rodriguez, Papa, Fulop – Golofca, Roman, Fabbrini

Botoşani are şanse mari să îşi îndeplinească obiectivul, salvarea de la retrogradare. în momentul de faţă este pe locul 3 în play-out, 29 de puncte, la 7 puncte de locul 6, care duce la baraj. La conferinţa de presă, Liviu Ciobotariu a declarat că un succes cu Dunărea este foarte important şi ar da încredere echipei, care e neînvinsă de 3 etape.

”Vrem să câştigăm cele 3 puncte ca să avem, aşa, o linişte în programul nostru. Este adevărat că noi n-am uitat că am pierdut aici, acasă, cu Călăraşiul. Nici jucătorii n-au uitat. Nu e vorba neapărat de o revanşă însă vrem să arătăm că ce s-a întâmplat aici, a fost un accident. Am avut un joc slab atunci şi în momentul de faţă suntem pe un drum bun, avem un joc eficient şi vreau să ne întoarcem, trebuie să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv de la Călăraşi”, a declarat antrenorul Liviu Ciobotariu într-o conferinţă de presă.

Echipa lui Dan Alexa trebuie să tragă serios pentru salvare. Se clasează pe ultimul loc retrogradabil, iar pentru a mai spera la îndeplinirea obiectivului nu mai are voi să facă paşi greşiţi până la final. Este la două puncte de ultima poziţie care garantează prezenţa în prima ligă.

În sezonul regulat, ambele şi-au câştigat meciurile de pe teren propriu, iar în turul play-out-ului, Dunărea s-a impus cu 2-1.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus