Stiri de ultima ora

LIVE SCORE | CSM Bucureşti a câştigat două jucătoare pentru marele derby cu SCM Rm. Vâlcea! „Vom avea un meci greu, dar să fiţi siguri că mergem acolo să ne batem şi să câştigăm". „Finala” este azi, de la ora 21:00

LIVE SCORE | CSM Bucureşti a câştigat două jucătoare pentru marele derby cu SCM Rm. Vâlcea! „Vom avea un meci greu, dar să fiţi siguri că mergem acolo să ne batem şi să câştigăm. „Finala” este azi, de la ora 21:00
Sport
Gazdele au un avantaj de şase puncte înaintea acestei întâlniri, dar şi un meci în plus disputat. Victoria din tur cu 22-19, dar şi o sală arhiplină în spate sunt alte avantaje importante pentru Vâlcea, în tentativa de a readuce titlul în localitate, la 5 ani de la dispariţia Oltchimului. CSM Bucureşti nu va sta, la rândul ei, cu mâinile în sân. Are jucătoare de clasă mondială în lot, care au mai jucat astfel de meciuri cu miză. De altfel, Dragana Cvijic, Barbara Lazovic şi Jovanka Radicevic au evoluat cu mai puţin de un an în urmă finala Ligii Campionilor, într-o partidă memorabilă Gyor – Vardar Skopje, care a avut nevoie de prelungiri.

Campioana en-titre vine după o perioadă foarte slabă, fără victorie în ultimele trei jocuri oficiale, dar şi-a anunţat cât se poate de clar intenţiile pentru jocul de la Vâlcea. "Noi muncim în continuare pentru a ne îndeplini toate obiectivele şi suntem încrezătoare că o putem face. Vom avea un meci greu la Vâlcea, va fi un joc frumos, dar să fiţi siguri că mergem acolo să ne batem şi să câştigăm", a declarat Paula Ungureanu pentru site-ul oficial al clubului.

Având în vedere importanţa jocului, Andrea Lekic şi Majda Mehmedovic, accidentate în ultimele săptămâni, au făcut deplasarea la Vâlcea. Şi la gazde a revenit de curând Andreea Adespii, astfel că ambele formaţii sunt gata să alinieze loturi de „16” competitive, cu soluţii pe băncile de rezerve.

Exceptând meciul din tur, câştigat de Vâlcea cu 22-19, cele două formaţii au câştigat tot până acum în Liga Naţională. Şi foarte probabil, acest lucru se va întâmpla şi până la sfârşitul sezonului. În aceste condiţii, meciul retur cântăreşte enorm în ecuaţia titlului.

Dacă Vâlcea pierde la maximum două goluri sau la trei goluri dar nu cu mai mult de 21 de goluri primite, atunci are toate şansele să devină campioană. Pentru a-şi păstra titlul, CSM Bucureşti are nevoie de cel puţin o victorie la trei goluri, cu minimum 23 de goluri marcate, pentru a răsturna ierarhia de azi.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus