Stiri de ultima ora

LIVE BLOG | Liga Campionilor revine, de la 21:45! Basel, faţă în faţă cu "maşinăria" lui Guardiola, Juventus – Tottenham e meciul vedetă al serii. Echipele de start

LIVE BLOG | Liga Campionilor revine, de la 21:45!  Basel, faţă în faţă cu maşinăria lui Guardiola, Juventus – Tottenham e meciul vedetă al serii. Echipele de start
Sport
Coregrafia pregătită de suporterii lui Juventus pentru această partidă. La tribuna a doua este afişat mesajul ”together”, iar una din peluze este plină de steguleţe în culorile Italiei.

Fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor revin în această seară cu optimile de finală, de la 21:45. Primele partide programate sunt Basel - Manchester City (TelekomSport 2) şi întâlnirea serii dintre Juventus şi Tottenham (Pro TV şi TelekomSport 1). 

Echipele probabile Juventus – Tottenham:

Cel mai dezechilibrat duel al zilei de marţi este cel dintre Basel şi Manchester City, cu englezii favoriţi la calificarea în faza următoare. Elveţienii au terminat pe locul secund într-o grupă în din care au mai făcut parte Manchester United, TSKA Moscova şi Benfica şi în care au produs câteva surprize, mai ales pe teren propriu, acolo unde au învins Benfica, scor 5-0, dar şi pe Manchester United, scor 1-0. 

De cealaltă parte, duelul dintre Allegri şi Pochettino este unul mult mai echilibrat:  "Trebuie să jucăm cu inteligenţă. Avem un adversar care are 4 jucători de mare calitate în atac", a declarat antrenorul lui Juventus. 

"Este imposibil să comparăm istoria noastră cu a lui Juventus. Trebuie să jucăm cu agresivitate şi motivaţie, dar şi cu respect pentru adversarul nostru", a comentat şi tehnicianul lui Tottenham. 

Articole similare :
comments powered by Disqus