Stiri de ultima ora

Lionel Messi, la un pas de bătaie cu Antoine Griezmann. Barcelona are două variante de înlocuitor pentru francez |

Lionel Messi, la un pas de bătaie cu Antoine Griezmann. Barcelona are două variante de înlocuitor pentru francez |
Sport
Acasa › Ştiri › Sport › Lionel Messi, la un pas de bătaie cu Antoine Griezmann. Barcelona are două variante de înlocuitor pentru francez

Lionel Messi, la un pas de bătaie cu Antoine Griezmann. Barcelona are două variante de înlocuitor pentru francez

Un articol de: Andrei Vlad - 23 Iun 2020, 12:33

Se agită spiritele în vestiarul Barcelonei. Lionel Messi și Antoine Griezmann sunt protagoniștii scandalului de pe Camp Nou, care ține prima pagină a ziarelor din Spania.

Lionel Messi (32 de ani) și Antoine Griezmann (29 de ani) au fost la un pas de bătaie la unul dintre antrenamentele celor de la FC Barcelona, informează Diario Gol. Antrenorul Quique Setien și colegii au intervent, pentru a aplana conflictul. 

Șanse minime de împăcare pentru Lionel Messi și Antoine Griezmann

Tensiunile dintre căpitanul de pe Camp Nou și starul francez sunt greu de ignorat, scrie presa din Spania. În aceste condiții, conflictul celor doi jucători deschide ușa pentru Lautaro Martinez sau revenirea lui Neymar.

Neymar nu mai are nevoie de vreo prezentare, iar în cazul în care va pica revenirea de la Paris, Lautaro are câteva atuuri importante: s-a remarcat în actualul sezon prin prestații remarcabile și este dorit de Messi, cu care este coleg și la naționala Argentinei. 

Antoine Griezmann nu a reușit să se adapteze la Barcelona

Antoine Griezmann nu s-a adaptat la Barcelona nici în vestiar și nici în teren, în ciuda așteptărilor fanilor catalani. În 40 de meciuri disputate, francezul a înscris 14 goluri. Griezmann ar urma să inclus ca piesă de schimb, pentru o eventuală tranzacție.  

Lautaro Martinez va împlini în luna august 23 de ani. În 2018 a venit la Inter, de la Racing Club (Argentina), în schimbul a 25 de milioane de euro. În actualul sezon de Serie A a bifat 12 goluri în 23 de partide. În total, a înscris 17 goluri în 33 de meciuri. 

Neymar (28 de ani) a plecat de la Barcelona în 2017. 222 de milioane de euro au plătit francezii în schimbul brazilianului. În actuala stagiune, Neymar are 18 goluri în 22 de partide, dintre care, 13 goluri în 15 meciuri în Ligue 1. 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus