Stiri de ultima ora

Legendarul Nick Bollettieri, internat de urgenţă. „Nu mai fusese niciodată pe mâna medicilor“

Legendarul Nick Bollettieri, internat de urgenţă. „Nu mai fusese niciodată pe mâna medicilor“
Sport
Nick Bollettieri, unul dintre antrenorii marcanţi ai ultimelor decade în tenis, a fost internat de urgenţă în spital, după ce s-a prăbuşit pe teren, în timpul unei lecţii.

În vârstă de 88 de ani, americanul a patentat practic moda marilor academii de tenis, contribuind la ascensiunea unui număr imens de staruri ale tenisului, de la Andre Agassi, la Maria Şarapova, Jim Courier, surorile Williams, Martina Hingis, Monica Seleş, Ana Kournikova şi aşa mai departe. Bollettieri şi-a câştigat respectul, chiar dacă mulţi jucători au acuzat regimul draconic, ultra-concurenţial şi deseori alienator al academiei Bollettieri. Reţeta sa şi-a demonstrat însă fiabilitatea, iar flerul lui Bollettieri pentru talentele strălucitoare este necontestat.

„Pe teren, ca în fiecare zi la cei 88 de ani ani ai săi, Nick efectiv s-a prăbuşit. M-a sunat, am vorbit cu el, era într-o stare de spirit ok, cu excepţia faptului că nu mai fusese niciodată pe mâna medicilor“, a relatat pentru Tennis Channel Jimmy Arias, fost număr cinci mondial, promovat de IMG în fruntea academiei fondate de Bollettieri.

Arias a transmis că Bollettieri are o infecţie la rinichi, dar că în prezent este în afara oricărui pericol şi va fi externat în câteva zile.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus