Stiri de ultima ora

Lecţia pe care FRF i-a predat-o lui Mol Fehervar după scandalul iscat în jurul lui Adrian Rus! "Vor pierde bani altfel"

Lecţia pe care FRF i-a predat-o lui Mol Fehervar după scandalul iscat în jurul lui Adrian Rus! "Vor pierde bani altfel"
Sport
Adrian Rus a fost titular în naţionala României pentru meciul cu Malta şi a fost apărat în faţa lui Mol Fehervar de consilierul lui Răzvan Burleanu, Andrei Vochin. 

Selecţionerul Cosmin Contra dezvăluia că Adrian Rus a fost pedepsit de Mol Fehervar pentru că nu a dorit să evolueze pentru naţionala României, deşi jucătorul a spus în mai multe rânduri că nu se gândeşte să facă acest pas. 

Fotbalistul a fost trimis la echipa a doua, dar selecţionerul Cosmin Contra l-a convocat pentru dubla cu Spania şi Malta, iar mesajul a fost clar pentru echipa din Ungaria. Acum, Andrei Vochin a venit cu câteva precizări: ”Din punct de vedere sportiv, ar trebui să îl ajute, pentru că este un jucător internaţional şi nu ştiu câţi jucători internaţionali sunt pe la Mol Vidi pe acolo. El dacă nu era accidentat în debutul lunii iunie, era convocat la echipa naţională de atunci.

Convocarea lui la echipa naţională nu are nicio legătură cu dubla lui cetăţenie, are legătură doar cu valoarea lui. Dacă cei de la Mol Vidi vor îneţelege acest lucru, vor avea pe mână un jucător care va valora trei, patru milioane de euro, peste un an, doi, dacă vor ştii să îl folosească. Dacă nu şi nu îi interesează banii, pentru că ei au bani de la Guvern, nu-s ca noi, care ne întreţinem numai din fonduri private, dacă nu vor înţelege vor pierde probabil un jucător şi Rus va ajunge să plece de acolo şi va dovedi acolo unde se va duce că este un fotbalist foarte bun”, a spus Andrei Vochin, la Telekom Sport.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus