Stiri de ultima ora

Kevin de Bruyne, mesaj incredibil pentru Guardiola: "Eşti un antrenor de rahat, doar câştigi!" VIDEO | Pep nu a înţeles şi l-a pus să repete

Kevin de Bruyne, mesaj incredibil pentru Guardiola: Eşti un antrenor de rahat, doar câştigi! VIDEO | Pep nu a înţeles şi l-a pus să repete
Sport
Măcinat de accidentări de-a lungul acestui sezon, Kevin de Bruyne a fost introdus pe finalul meciului cu Brighton, iar la final a sărbătorit alături de colegi cel de-al doilea său titlu obţinut cu City. 

Kevin De Bruyne to Pep Guardiola “You’re a sh*t coach, you only win” #Pep pic.twitter.com/WkxChLTodk

— The Pep (@GuardiolaTweets) May 13, 2019

Pep Guardiola a sosit la Manchester City în 2016 şi a câştigat deja de două ori titlul, două Cupe ale Ligii şi o Supercupă ale Angliei. Echipa sa îşi mai poate trece în cont Cupa Angliei în acest sezon, însă dezamăgirea mare a clubului provine din eliminarea prematură din Liga Campionilor .

În afară de Manchester City, Guardiola le-a mai pregătit pe Barcelona şi Bayern Munchen, iar după triumful din Premier League, catalanul a ajuns la 25 de trofee câştigate ca antrenor. Printre cele mai importante se numără cele două trofee ale Ligii Campionilor obţinute alături de formaţia de pe Camp Nou.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus