Stiri de ultima ora

Juventus renunţă la Allegri şi e gata de o lovitură de proporţii! Ce antrenor uriaş poate veni la Torino

Juventus renunţă la Allegri şi e gata de o lovitură de proporţii! Ce antrenor uriaş poate veni la Torino
Sport
Antonio Conte (49 de ani) este numele cel mai intens vehiculat, cu privire la următorul antrenor al lui Juventus, în cazul în care Max Allegri (51 de ani) va pleca. Sky Sports notează că oamenii din conducerea torinezilor s-au gândit la variantă după eliminarea surprinzătoare din Liga Campionilor , cu Ajax.

Posibilitatea ca Allegri să continue este destul de mică. La finalul meciului cu olandezii, acesta declara la conferinţa de presă că a discutat cu preşedintele, că vrea să rămână, dar situaţia nu era foarte clară. "Am discutat cu preşedintele şi i-am spus că am luat o decizie, aceea de a rămâne, dar vom vorbi cu clubul şi vom face planuri de viitor”, menţiona Allegri după meciul cu Ajax.

Astfel, Antonio Conte are şansa să revină în fotbal, după ce şi-a încheiat înţelegerea cu Chelsea în vara anului trecut. Italianul a petrecut două sezoane pe banca londonezilor, fiind cel mai lung mandat din cariera sa de antrenor, cu 106 partide. Juventus trebuie însă să forţeze. De serviciile lui Conte se mai interesează AS Roma, Inter şi Bayern Munchen.

Trei titluri de campion al Italiei şi o Supercupă mai are în palmares antrenorul de 49 de ani, toate cucerite cu Juventus.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus