Stiri de ultima ora

Juventus îl vrea, Barcelona nu are nimic împotrivă! 80 de milioane de euro şi transferul se face

Juventus îl vrea, Barcelona nu are nimic împotrivă! 80 de milioane de euro şi transferul se face
Sport
Samuel Umtiti (25 de ani) ar putea pleca de la Barcelona în vară. Fundaşul francez este dorit de Juventus şi, potrivit Calcio Mercato, transferul s-ar putea face pentru 80 de milioane de euro. Sumă cu care catalanii se pare că ar fi de acord, pentru că ar fi redirecţionată ulterior către Ajax, pentru transferul lui Matthijs de Ligt (19 ani). În acest mod, Barcelona nu ar avea probleme cu fair-play-ul financiar.

Juventus nu este singura formaţie intereresată de campionul mondial. Jurnaliştii din Anglia scriau că Samuel Umtiti este şi pe lista lui Manchester United. Într-un interviu acordat recent celor de la Telefoot, fundaşul central a spus că vrea să continue la Barcelona şi din sezonul următor. Nu este speriat de concurenţă şi se vede în continuare la gruparea blaugrana, alături de Gerard Pique şi de Matthijs de Ligt. Dar decizia finală nu îi aparţine lui, ci va fi luată în vară de conducere.

Umtiti şi-a prelungit în iunie 2018 contractul cu Barcelona, care e valabil până în 2024, iar clauza de reziliere a ajuns la 500 de milioane de euro. În acest moment, potrivit publicaţiei de specialitate Transfermarkt, cota lui Umtiti este de 70 de milioane de euro.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus