Stiri de ultima ora

Juventus dă lovitura! Ce antrenor de top va avea Cristiano Ronaldo în sezonul viitor

Juventus dă lovitura! Ce antrenor de top va avea Cristiano Ronaldo în sezonul viitor
Sport
Juventus şi Maurizio Sarri sunt tot mai aproape să bată palmă. Vineri, 31 mai, antrenorul lui Chelsea s-a întâlnit în capitala Angliei, Londra, cu directorul executiv al grupării de pe Stamford Bridge, Marina Granovskaia.

Potrivit site-ului gianlucadimarzio.com, înaintea discuţiei cu oficialul londonezilor, Sarri s-ar fi întâlnit cu agentul său, Fali Ramadani. Dorinţa fostului antrenor al clubului Napoli este să se întoarcă în Italia, iar motivele sunt mai multe: tehnice, personale şi familiare.

Jurnaliştii italieni scriu că totul se va decide în zilele următoare, după ce Marina Granovskaia îi va prezenta situaţia patronului Abramovich. Dacă despărţirea se va concretiza, în locul lui Sarri ar putea ajunge Frankie Lampard, în prezent la Derby County, echipă care a pierdut finala play-off-ului de promovare în Premier League în faţa celor de la Aston Villa.

Maurizio Sarri s agent told Chelsea he wants to leave the club at a meeting on Friday, according to Sky in Italy.

— Sky Sports News (@SkySportsNews) May 31, 2019

Publicaţia din Anglia, goal.com notează însă că Maurizio Sarri în vârstă de 60 de ani s-ar fi înţeles deja cu Juventus şi va avea un salariu de şapte milioane de euro pe sezon. Tehnicianul are nevoie doar de acordul finanţatorului rus pentru a părăsi Londra.

Cu antrenorul italian pe banca tehnică, Chelsea s-a clasat pe locul trei în clasamentul Premier League şi a câştigat trofeul Europa League , în faţa echipei Arsenal.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus