Stiri de ultima ora

"Jucătorii nu se gândesc la titlu. Sunt inteligenţi". Prima reacţie a lui Mangia după ce a ajuns în "coasta" Viitorului şi a FCSB

Jucătorii nu se gândesc la titlu. Sunt inteligenţi. Prima reacţie a lui Mangia după ce a ajuns în coasta Viitorului şi a FCSB
Sport
U Craiova a câştigat fără emoţii duelul cu Concordia Chiajna, din Liga 1 Betano, scor 3-1, iar antrenorul oltenilor, Devis Mangia, a analizat partida şi a susţinut că echipa nu se gândeşte la titlu, deşi se află pe locul patru în clasament. 

"Am jucat o primă repriză bună, nu e simplu aici din cauza terenului. Nu sunt mulţumit că am luat un gol din fază fixă. În repriza a doua ritmul a fost mai scăzut, dar am controlat meciul. A fost un meci mai bun decât partida cu Dunărea Călăraşi. Meciul acesta a fost mai deschis, Călăraşiul a jucat 5-4-1, a fost mai uşot să găsim spaţii.

Mitriţă e un jucător important pentru noi, dar suntem o echipă care are soluţii. Cristi Bărbuţ a crescut foarte mult. A început sezonul... nu a fost simplu pentru el, dar acum merită", a declarat antrenorul italian al Craiovei. 

Italianul de pe banca lui U Craiova promovează o neimplicare a Craiovei în lupta pentru titlu: "Dacă vrem să facem ceva, trebuie să câştigăm. Nu e presiune, dar trebuie să mergem să câştigăm meciuri. Clasamentul nu e important. Vom vedea. În vestiar nu se vorbeşte despre titlu, ci despre meciul bun. Eu am jucători inteligenţi, acum e mai bine să ne gândim la meciul următor", a adăugat Mangia. 

Articole similare :
comments powered by Disqus