Stiri de ultima ora

Jose Mourinho, o nouă ieşire necontrolată la adresa contestatarilor: ”Sunteţi obsedaţi de mine şi mincinoşi!”

Jose Mourinho, o nouă ieşire necontrolată la adresa contestatarilor: ”Sunteţi obsedaţi de mine şi mincinoşi!”
Sport
Nefolosirea lui Rashford este ultimul reproş care i se aduce lui Mourinho. Portughezul a răbufnit înaintea meciului din campionat cu Watford, aducând o serie de dovezi care să-l susţină.

 ”Rashford e un băiat bun şi un fotbalist foarte bun. Ştie ce a făcut Manchester United pentru el. A crescut aici, apoi a primit ajutorul lui Van Gaal, apoi pe al meu, un nou contract la club, număr nou pe tricou. Nu a jucat în meciurile în care a fost accidentat, incert sau suspendat. Mă aştept ca mâine, dacă va juca şi o va face prost să-l atacaţi pentru că sunteţi obsedaţi de mine şi sunteţi nişte mincinoşi”, a declarat Jose Mourinho.

Din precizările apărute în presa din Anglia, nici oficialii clubului nu sunt mulţumiţi de prestaţiile echipei. Singurul motiv pentru care managerul rămâne la club este clauza de reziliere, în valoare de 100 de milioane de euro.

În sezonul trecut, United a terminat pe locul 2 în Premier League, la 19 puncte de rivala din oraş, Manchester City. Situaţia este şi mai complicată în acest început de  stagiune. Echipa a acumulat 6 puncte în primele 4 etape şi se află pe locul 10.

Articole similare :
comments powered by Disqus