Stiri de ultima ora

Italienii au rămas uimiţi după ce Budapesta i-a dat o lovitură usturătoare Bucureştiului: "Nici măcar Simona Halep nu a putut salva nimic. Este incredibil"

Italienii au rămas uimiţi după ce Budapesta i-a dat o lovitură usturătoare Bucureştiului: Nici măcar Simona Halep nu a putut salva nimic. Este incredibil
Sport
Turneul WTA găzduit de Bucureşti va fi mutat la Budapesta, anunţă Ziare.com. Conform sursei citate, proprietarul turneului, Jeno Marky, a primit o ofertă mai bună din partea maghiarilor, astfel că va lăsa Capitala României fără vreun turneu de tenis, după ce şi cel din circuitul ATP a ajuns în posesia Ungariei.

Jeno Marky ar fi decis să mute turneul la Budapesta chiar din acest an. Aşadar, după Wimbledon, turneul WTA programat iniţial la Bucureşti, va avea loc în capitala Ungariei. Tot la Budapesta are loc şi turneul ATP care iniţial se desfăşura la Arenele BNR.

“S-a zvonit că Halep a luat parte la negocieri. Se pare că nici măcar ea nu a reuşit să salveze turneul WTA de la Bucureşti. după doar cinci ediţii, turneul se reîntoarce la Budapesta. Este un nou capitol din jocul de ping pong dintre Capitalele Ungariei şi României. Deţinătorul licenţei, Jeno Marky, nu s-a înţeles cu oficialii din România. Guvernul din Ungaria i-a trimis o ofertă mai bună”

“E incredibil, pentru România, că poate rămâne fără turnee într-un moment atât de bun, în special la feminin. Conform ProSport, Ţiriac şi Boc plănuiesc să negocieze pentru cumpărarea unui turneu ATP care ar urma să aibă loc la Cluj Napoca”, au scris italienii de al tennisworlditalia.com
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus