Stiri de ultima ora

Îşi revine Kerber? "Angie" a câştigat primul meci după mai bine de două luni, în oraşul lui Naomi Osaka. Obiectivul pentru finalul de an

Îşi revine Kerber? "Angie" a câştigat primul meci după mai bine de două luni, în oraşul lui Naomi Osaka. Obiectivul pentru finalul de an
Sport
Angelique Kerber a obţinut, miercuri, prima victorie de la Wimbledon 2019 încoace, întrerupând o serie de cinci înfrângeri consecutive. Reprezentanta Germaniei, locul 15 în clasamentul mondial, s-a impus în meciul său de debut la turneul Premier de la Osaka cu 6-2, 6-4, într-o oră şi 20 de minute, în faţa americancei Nicole Gibbs, salvând cinci din şase mingi de break pe serviciul său.

"Este plăcut să câştigi din nou", a spus Kerber, care nu mai obţinuse o victorie în circuit de 78 de zile, de la succesul din primul tur de la Wimbledon, în faţa conaţionalei Tatjana Maria.

"A fost un meci greu, amândouă am jucat bine. Este un sentiment plăcut să câştigi un meci. Obiectivul pentru mine, acum, este să termin sezonul cât mai bine pot, să pun toată energia în acest circuit asiatic şi să joc cât mai bine în următoarele săptămâni", a mai spus Kerber.

A patra favorită a turneului din Osaka - oraşul natal al deţinătoarei trofeului de la Australian Open Naomi Osaka - a trimis 18 lovituri câştigătoare în partida cu Nicole Gibbs, iar în sferturi va înfrunta o altă americancă - pe Madison Keys.

În Asia, Kerber a început o colaborare cu un antrenor mai puţin cunoscut, Dirk Dier, cel care a preluat postul lăsat vacant după Wimbledon de Rainer Schuettler. Sezonul 2019 al nemţoaicei este unul slab pentru standardele sale, cu o singură optime de finală în Grand Slam-uri, la Australian Open şi o prăbuşire în clasament de pe poziţia a 2-a, pe care a început anul, până pe locul 15 WTA.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus