Stiri de ultima ora

Ion Tiriac i-a scos din sarite pe australieni: Remarci socante! Ne-a insultat inteligenta! Ce a spus miliardarul

Ion Tiriac i-a scos din sarite pe australieni:  Remarci socante! Ne-a insultat inteligenta!  Ce a spus miliardarul
Sport
"Finala feminina de la Roland Garros a fost una dintre cele mai slabe pe care eu le-am vazut. Va rog sa-mi scuzati sinceritatea. Trebuia sa plec dupa 4 game-uri. Am si facut-o! Nu a fost nimic din Sharapova - Halep, din Williams si asa mai departe. Acum vine o Barty, care are un singur merit. E australianca. Aia nu stiu sa scrie, sa citeasca. Dar de fiecare data cand cineva iese de acolo, iese cu bagajul de cunostinte tehnice de la A la Z", a spus Ion Tiriac in presa din Romania.

Publicatia australiana, 7News, au fost primii care au scos la iveala remarcile facute de fostul tenismen al Romaniei. "Marele Ion Tiriac, remarca jignitoare la adresa lui Ash Barty si a australienilor. Fost campion la French Open, Ion Tiriac a starnit controverse cu o umilinta uluitoare la adresa lui Ash Barty si a australienilor, despre care a spus ca nu stiu sa scrie sau sa citeasca. Romanul a mitraliat-o pe vedeta australiana dupa victoria recenta de la Roland Garros. Apoi, a insultat ingeligenta australienilor, in momentul in care a incercat sa scoata in evidenta abilitatile tehnice ale sportivilor nostri", au scris acestia.

Cei de la 7News nu au fost singurii care au abordat acest subiect. "Remarci socante la adresa lui Ash Barty ale miliardarului din tenis" (Whimn), "Unul dintre mai marii tenisului, remarci socante despre Ash Barty si australieni" (Yahoo Sports), "Ash Barty ucisa de marele Ion Tiriac" (News), sunt alte reactii ale publicatiilor din intreaga lume.
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus